ΑρχικήinetΤο Galaxy S24 θα έχει καλύτερη τεχνολογία μπαταρίας;

Το Galaxy S24 θα έχει καλύτερη τεχνολογία μπαταρίας;

Έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με τα επόμενα τηλέφωνα Galaxy S. Παρόλο που αυτά τα τηλέφωνα απέχουν περισσότερο από μισό χρόνο, ετοιμαστείτε για διάφορες φήμες που θα εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, μια αναφορά επισημαίνει ότι τα τηλέφωνα Galaxy S24 θα χρησιμοποιούν τεχνολογία μπαταρίας stacked. Θα μπορούσε επίσης να φέρει μια άλλη αξιοσημείωτη βελτίωση που όλοι περιμέναμε.

Δείτε επίσης: Samsung One UI 5.1.1 beta: Ποιες συσκευές θα το αποκτήσουν;

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν οι τιμές της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 στην Ευρώπη

Τα τελευταία χρόνια ακούμε για την τεχνολογία stacked battery. Αυτός ο νέος τρόπος κατασκευής μπαταριών θα επιφέρει ορισμένα αξιοσημείωτα οφέλη. Για παράδειγμα, θα επιτρέψει στις μπαταρίες να είναι πιο πυκνά στοιβαγμένες, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια χωρίς να χρειάζεται να είναι φυσικά μεγαλύτερες. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως η καλύτερη φόρτιση κ.λπ.

Το τηλέφωνο Galaxy S24 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία stacked battery!

Αυτή η τεχνολογία συσσωρεύσιμων μπαταριών βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, οπότε δεν είμαστε 100% σίγουροι αν η εταιρεία θα την εφαρμόσει. Ωστόσο, η Samsung επιδιώκει να συμβεί, σύμφωνα με το RGcloudS.

Αν ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας καταφέρει να το κάνει, προβλέπει ότι δεν θα μπορέσει να διανείμει αυτές τις νέες μπαταρίες σε ολόκληρη τη σειρά S24. Φαίνεται ότι αυτό το προνόμιο θα προορίζεται για το Galaxy S24 Ultra. Αυτό αποτελεί απογοήτευση για όσους σχεδιάζουν να πάρουν ένα από τα φθηνότερα τηλέφωνα.

Άλλες αναφορές αναφέρουν ότι η παραγωγή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο Cheonan που βρίσκεται στη Σεούλ– ωστόσο, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές που δείχνουν ότι η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, καθώς ο απαραίτητος εξοπλισμός κατασκευής δεν έχει φτάσει ακόμη στο εργοστάσιο.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Flip 5 διαρροή: Βίντεο δείχνει την συσκευή

Φημολογείται και μια άλλη βελτίωση

Ενώ αυτή η τεχνολογία συσσωρευμένης μπαταρίας θα μπορούσε να κάνει την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο, η Samsung φέρεται να σχεδιάζει να φορτίζει την μπαταρία ταχύτερα. Οι φήμες λένε ότι η Samsung θα φέρει τη φόρτιση 65W, η οποία είναι ταχύτερη από τη συνηθισμένη, στην επόμενη ναυαρχίδα Ultra.

Τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S έχουν ανώτατο όριο φόρτισης τα 45W, που είναι μια ασφαλής ταχύτητα φόρτισης- ωστόσο, ο κόσμος επιθυμεί ταχύτερη φόρτιση. Παρόλο που τα 65W υπολείπονται σε σχέση με ορισμένα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, αυτό εξακολουθεί να είναι μια ευπρόσδεκτη ώθηση.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS