ΑρχικήgamingΤο Vampire Survivors Κυκλοφόρησε μια Δωρεάν Ενημέρωση

Το Vampire Survivors Κυκλοφόρησε μια Δωρεάν Ενημέρωση

Vampire Survivors
Switch

Πριν από την επικείμενη συνεργασία με το Contra στις 9 Μαΐου, το κατηγορίας Shoot `Em Up παιχνίδι Vampire Survivors κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουρια δωρεάν ενημέρωση με τίτλο ‘Laborratory Update‘ στο Switch σήμερα.

Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία ‘AAAA’

Δείτε επίσης: Nintendo Switch 2: Όλες οι αλλαγές στη νέα κονσόλα

Ο παίκτης ελέγχει ένα χαρακτήρα που επιτίθεται αυτόματα ενώ πολεμάει ενάντια σε συνεχείς κύματα τεράτων, με στόχο να επιβιώσει από την επίθεση όσο το δυνατόν περισσότερο και να ξεκλειδώσει επιπλέον χαρακτήρες, όπλα και αρχαία αντικείμενα για μετέπειτα συνεδρίες. Παρά το όνομα του παιχνιδιού και το κυρίαρχο στυλ τέχνης, κανένα από τα τέρατα που συναντάει δεν είναι βρικόλακες.

Όπως σημειώνεται, υπάρχει επίσης ένας νέος χαρακτήρας, νέα όπλα και ένα νέο μπόνους στάδιο για να ξεκλειδωθεί. Η ίδια σελίδα έχει εξετάσει λεπτομερώς την επερχόμενη ενημέρωση Operation Guns DLC.

Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer παραπάνω, περιγράφεται χιουμοριστικά ως η πρώτη ‘AAAA’ ενημέρωση του Vampire Survivors – με όλα είδη ” καινοτομιών” όπως κινούμενες κινήσεις, “εκπληκτική” φυσική στους μηχανισμούς των τρένων, στα ανοίγματα της πόρτας και ακόμα και αγώνες go-cart!

Δείτε ακόμα: Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Μετά από μια περίοδο early access πριν από τον Δεκέμβριο του 2021, κυκλοφόρησε για macOS, Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Android και iOS στα τέλη του 2022.

Vampire Survivors
Switch

Δείτε επίσης: Metaphor: ReFantazio – Κυκλοφορία, Trailer, Συλλεκτική Έκδοση

Ένα port για το Nintendo Switch κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσης για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2024.

Μπορείτε να βρείτε μια πιο αναλυτική ανάλυση αυτής της τελευταίας ενημέρωσης στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS