ΑρχικήgamingΤο Palworld προσθέτει 4 νέα ενδιαφέροντα Pals

Το Palworld προσθέτει 4 νέα ενδιαφέροντα Pals

Palworld Pals

Η άνοιξη έχει έρθει και αυτό σημαίνει νέα Pals που έρχονται στις χαοτικές, γεμάτες τέρατα εκτάσεις του Palworld. Η εταιρεία ανάπτυξης Pocketpair αποκάλυψε τέσσερα νέα Pals που θα καταφθάσουν στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης και συλλογής τεράτων τη Δευτέρα. Το σύντομο trailer έδειξε τέσσερα νέα Pals που θα ενταχθούν στον αυξανόμενο κατάλογο πλασμάτων του Palworld. Η Pocketpair δεν μοιράστηκε τα ονόματα ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα αυτά Pals αλλά σίγουρα δεν μαίνεται να αργήσει η ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch 2: Όλες οι αλλαγές στη νέα κονσόλα

Συνολικά υπάρχουν τέσσερα νέα Pals:

  • ένας βάτραχος
  • μία στρουθοκάμηλος
  • ένας ανθρωπόμορφός σκύλος
  • ένα αστείο μανιτάρι με πρόσωπο

Κάθε ένα είναι ιδιαίτερο με τον δικό του τρόπο και ενσωματώνεται στα υπάρχοντα Pals του Palworld μέχρι στιγμής. Ο σχεδιασμός του μανιταριού και το πρόσωπό του θυμίζει αρκετά την ανόητη εμφάνιση του αγαπημένου Pal από τους fans, Relaxaurus. Ωστόσο, μετά την προβολή του trailer, να είστε σίγουροι ότι θα θέλετε να τρέχετε γύρω από το νέο Pal, βάτραχο, με ένα ραβδί.

Δείτε ακόμα: Another Crab’s Treasure: Ελληνικό Review

Palworld Pals

Οι προγραμματιστές προσθέτουν συνεχώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι από την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο. Τον Μάρτιο, η ομάδα πρόσθεσε το πρώτο Raid και ένα νέο Pal που λέγεται Bellanoir. Η Pocketpair μοιράστηκε μια σύντομη ματιά σε μία νέα λειτουργεία PvP mode που ήρθε στο παιχνίδι τον Απρίλιο και σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Τώρα αυτή η ανακοίνωση είπε ότι η ομάδα έχει σχέδια να κυκλοφορήσει “πολλά περισσότερα νέα Pals σε μελλοντικές ενημερώσεις,” μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Χ.

Πηγή: polygon

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS