ΑρχικήinetΔιέρρευσαν οι τιμές της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 στην Ευρώπη

Διέρρευσαν οι τιμές της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 στην Ευρώπη

Με περισσότερες από δύο εβδομάδες να απομένουν μέχρι την εκδήλωση Unpacked της Samsung, τα leaks συνεχίζουν να κυκλοφορούν. Αυτή τη φορά, τα premium tablet της εταιρείας βρίσκονται στο επίκεντρο, οπότε αν σας ενδιαφέρει οτιδήποτε σχετίζεται με τα Galaxy Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra, τότε συνεχίστε να διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο.

Δείτε επίσης: Samsung: Η τηλεόραση 98 ινστών κοστίζει 8000 δολάρια

galaxy tab

Δείτε επίσης: Samsung: Αξιολάτρευτες θήκες Pokémon για τα Galaxy Buds 2

Όπως αναφέρει ο τίτλος, μόλις διέρρευσε η ευρωπαϊκή τιμολόγηση για τη σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung. Αν και προτείνουμε στους αναγνώστες μας να διαβάσουν αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ίδια πηγή αποκάλυψε στο παρελθόν τις τιμές των Galaxy A14 και Galaxy S21 FE πριν παρουσιαστούν επίσημα.

Οι αναφορές του SamInsider έχουν λάβει τις τιμές του Galaxy Tab S9 από μια βάση δεδομένων λιανοπωλητών, κάτι που είναι απολύτως λογικό, καθώς οι πωλητές λαμβάνουν πληροφορίες για τις τιμές των επερχόμενων συσκευών πολύ νωρίτερα, προκειμένου να προετοιμάσουν το marketing υλικό και να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους.

Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες τιμολόγησης για τα επερχόμενα tablet Galaxy Tab S9 της Samsung:

  • 11-inch Galaxy Τab S9 (Wi-Fi) 8/128GB – €930
  • 11-inch Galaxy Tab S9 (Wi-Fi) 12/256GB – €1050
  • 12.4-inch Galaxy Τab S9+ (Wi-Fi) 12/256GB – €1150
  • 14.6-inch Galaxy Tab S9 Ultra (Wi-Fi) 12/256GB – €1370

Η πηγή της έκθεσης σημειώνει επίσης ότι οι τιμές αυτές ενδέχεται να διαφέρουν λόγω του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) και των δασμών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), αλλά θα πρέπει να είναι πολύ κοντά στις προτεινόμενες τιμές λιανικής της Samsung. Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση των εκδόσεων cellular- ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι θα είναι ακριβότερες από τα μοντέλα Wi-Fi.

Δείτε επίσης: Samsung One UI 5.1.1 beta: Ποιες συσκευές θα το αποκτήσουν;

Συγκριτικά, τα tablet Galaxy Tab S8 ήταν πολύ φθηνότερα, με το Galaxy Tab S8 να ξεκινά από 750 ευρώ, ενώ τα Galaxy Tab S8+ και Galaxy Τab S8 Ultra είχαν τιμές 950 και 1150 ευρώ αντίστοιχα. Οι διαφορές στις τιμές είναι πιθανό να είναι οι ίδιες και στις ΗΠΑ, αν και δεν έχουμε ακόμη επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS