ΑρχικήgamingArma 3 DLC προσθέτει WW2 co-op campaign "σε μια κλίμακα που δεν...

Arma 3 DLC προσθέτει WW2 co-op campaign “σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί”

Arma 3

Το νέο DLC του Arma 3 μεταφέρει το τακτικό στρατιωτικό shooter πίσω στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο για μια “εμπειρία σε κλίμακα που δεν έχει ξαναγίνει”. Ένα από τα καλύτερα πολεμικά παιχνίδια στον υπολογιστή, η ακριβής και λεπτομερής προσομοίωσή του τοποθετεί το Arma 3 σε μια δική του κατηγορία, αν ψάχνετε για μια ρεαλιστική αναπαράσταση της μάχης με τεράστια ελευθερία για πιθανά σενάρια. Τώρα, το DLC Arma 3 Spearhead 1944 σας μεταφέρει πίσω στην πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην ιστορία.

Δείτε επίσης: Το Pokemon Sleep open beta ξεκινά στην Αυστραλία και σε άλλες περιοχές

Το Spearhead 1944 είναι γεμάτο με ένα τεράστιο πακέτο περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων πέντε playable φατριών, πάνω από 50 όπλα, περισσότερα από 40 οχήματα και στατικά όπλα, μια εκστρατεία συνεργασίας επτά αποστολών που υποστηρίζει έως και 24 παίκτες ταυτόχρονα και μια χούφτα σενάρια για πολλούς παίκτες και για έναν παίκτη. Όλα αυτά απλώνονται σε “150 km2 μοναδικού εδάφους βασισμένου σε πραγματικές τοποθεσίες και την τοπογραφία της βορειοδυτικής Γαλλίας.

Θα ζήσετε την Επιχείρηση Cobra – έναν από τους πιο αποφασιστικούς στρατιωτικούς ελιγμούς στην εκστρατεία της Νορμανδίας, κατά τον οποίο η Πρώτη Στρατιά των ΗΠΑ προσπάθησε να διαπεράσει τις γερμανικές γραμμές, ενώ οι γερμανικές δυνάμεις αποσπάστηκαν από τις βρετανικές και καναδικές επιθέσεις σε άλλα μέτωπα. Η Bohemia Interactive λέει ότι αυτό το Creator DLC, το οποίο έχει γίνει από τον third-party προγραμματιστή Heavy Ordnance Works, “θα προσφέρει μια καθηλωτική και ιστορική στρατιωτική sandbox εμπειρία σε μια κλίμακα που δεν έχει ξαναγίνει στο Arma 3”.

Επιπλέον, ένα πακέτο δεδομένων συμβατότητας θα προστεθεί στο Arma 3 Steam Workshop παράλληλα με την κυκλοφορία του DLC . Αν δεν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μόνοι σας το πλήρες πακέτο, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το στοιχείο Workshop και θα μπορείτε να παίζετε σε servers πολλαπλών παικτών χρησιμοποιώντας assets από αυτό το πακέτο, αν και δεν θα μπορείτε να επισκεφθείτε τον νέο χάρτη της Νορμανδίας.

Πρόταση: Περιεχόμενο του Halo 1 αποκαθίσταται με τη βοήθεια της 343

Το Arma 3 Spearhead 1944 Creator DLC έχει προς το παρόν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει “αργότερα φέτος” και θα κοστίζει 16.42€. Μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα επιθυμιών σας στο Steam τώρα για να παρακολουθείτε την πρόοδό του.

Χαρακτηριστικά του Arma 3 Spearhead 1944 Creator DLC

Ακολουθούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του DLC Spearhead 1944 του Arma 3:

5 playable Factions και Civilians – Με στοιχεία του αμερικανικού στρατού, των ελεύθερων γαλλικών και των γερμανικών δυνάμεων εξοπλισμένα με τις δικές τους στολές και εξοπλισμό.

50+ όπλα και χειροβομβίδες – Αντιμετωπίστε τον εχθρό με λεπτομερείς αναπαραστάσεις των όπλων του 1944 και ένα ποικίλο οπλοστάσιο χειροβομβίδων και εκρηκτικών.

40+ Οχήματα και στατικά όπλα – Πολεμήστε με μια σειρά από μεταφορικά και τεθωρακισμένα οχήματα, όπως τα M18 Hellcat, M10 Wolverine και Tiger I. Θα υποστηρίζεστε επίσης από μια σειρά στατικών όπλων, όπως παραλλαγές χαρακωμάτων, προβολείς και όλμους.

Στολές και άλλος εξοπλισμός – Εξοπλιστείτε με περισσότερες από 200 παραλλαγές στολών, 60+ παραλλαγές γιλέκων, 70+ παραλλαγές σακιδίων και 150+ παραλλαγές κάλυψης κεφαλής μαζί με ένα σωρό αξεσουάρ.

Multiplayer Co-op Campaign – Επτά co-op αποστολές, πλήρως voiced και ιδιαίτερα επαναλήψιμες για έως και 24 παίκτες, εμπνευσμένες από τα πραγματικά γεγονότα της Επιχείρησης Cobra, που αποκαλύπτουν τη σημασία για την απελευθερωμένη Ευρώπη και καλύπτουν βασικά ορόσημα όπως η απελευθέρωση του Saint Gilles και η υπεράσπιση του Saint Denis-le-Gas

Διαβάστε επίσης: Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Wave 5 πίστες και χαρακτήρες αποκαλύφθηκαν

πηγή πλήροφοριών: pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS