ΑρχικήinetΤα επόμενα "foldable phones" της Samsung ίσως να είναι 20% φθηνότερα

Τα επόμενα “foldable phones” της Samsung ίσως να είναι 20% φθηνότερα

Η Samsung έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο στον χώρο των αναδιπλωμένων smartphone από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της πτυσσόμενο – το Galaxy Fold – το 2019. Το δεύτερης γενιάς πτυσσόμενο της εταιρείας – το Galaxy Z Fold 2 – προσέφερε σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του και θεωρείται σήμερα ως το καλύτερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της αγοράς. Τώρα, η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει τα επόμενης γενιάς πτυσσόμενα και μια νέα έκθεση δείχνει ότι οι επερχόμενες συσκευές θα είναι σημαντικά φθηνότερες από τα προηγούμενα μοντέλα.

Δείτε επίσης: Βιετνάμ προς Samsung: Βρείτε εμβόλια για τους εργαζομένους σας

Samsung

Δείτε επίσης: Το «ηλεκτρονικό δέρμα» της Samsung διαβάζει τον καρδιακό παλμό

Τους τελευταίους μήνες, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές διαρροές οι οποίες παρουσιάζουν το επερχόμενο Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy Z Flip 3. Οι διαρροές μάς έδωσαν μια καλή ματιά στο σχεδιασμό των πτυσσόμενων συσκευών επόμενης γενιάς της Samsung, αλλά γνωρίζουμε λίγα σχετικά με τις μέχρι τώρα προδιαγραφές τους. Ενώ η Samsung δεν ήθελε να αναφέρει πολλά σχετικά με τις συσκευές, μια νέα έκθεση της Sammobile αναφέρει ότι η Samsung θα παρουσιάσει τις συσκευές τον επόμενο μήνα και θα είναι έως και 20% φθηνότερες από τους προκατόχους τους. Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο Galaxy Z Fold 3 θα μπορούσε να είναι έως και 400 $ φθηνότερο από το Galaxy Z Fold 2 και το Galaxy Z Flip 3 θα μπορούσε να είναι έως και 300 $ φθηνότερο από το Galaxy Z Flip 5G. Η σημαντική μείωση των τιμών θα κάνει τα πτυσσόμενα της επόμενης γενιάς της Samsung προσιτά για πολύ περισσότερους αγοραστές.

Δείτε επίσης: Η Samsung κυκλοφόρησε το security update Ιουνίου 2021, πριν την Google

Η μείωση των τιμών πιθανότατα θα βοηθήσει τα πτυσσόμενα της Samsung να επιτύχουν στην mainstream αγορά, γεγονός που θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει ακόμη πιο προσιτά αναδιπλούμενα τηλέφωνα στο μέλλον. Προς το παρόν, δεν έχουμε την ακριβή τιμολόγηση για τις επερχόμενες συσκευές. Θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS