ΑρχικήsecurityΗ Samsung κυκλοφόρησε το security update Ιουνίου 2021, πριν την Google

Η Samsung κυκλοφόρησε το security update Ιουνίου 2021, πριν την Google

Η Samsung τα καταφέρνει ξανά. Σε τι τα κατάφερε; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως! Παρόλο που η Google δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το «security bulletin» για τον Ιούνιο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια εταιρεία των smartphone έχει ήδη ξεκινήσει την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας του Ιουνίου 2021. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κυκλοφορεί πρώτη τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. Τους τελευταίους μήνες, η γιγαντιαία Νοτιοκορεάτικη εταιρεία “κέρδισε” με συνέπεια κάθε OEM, συμπεριλαμβανομένης της Google, αφού παρέδωσε τις μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας στα flagship τηλέφωνά της. Γύρω στα τέλη Μαΐου, η Samsung άρχισε να κυκλοφορεί την ενημέρωση ασφαλείας του Ιουνίου 2021 στη σειρά Galaxy S21 στη Νότια Κορέα. Τώρα, η εταιρεία επεκτείνει την ανάπτυξη σε περισσότερες αγορές.

Samsung

Δείτε επίσης: Amazon & Best Buy: Εκπτώσεις σε Samsung Smart TVs, οθόνες και gaming headsets

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού με την έκδοση firmware G99xBXXU3AUE8 ξεκίνησε να κυκλοφορεί στα Galaxy S21, Galaxy S21 + και Galaxy S21 Ultra στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μεταξύ άλλων βελτιώσεων, η ενημέρωση φέρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουνίου 2021. Εν τω μεταξύ, το Galaxy Z Flip 5G λαμβάνει επίσης μια παρόμοια ενημέρωση. Μια ενημέρωση λογισμικού με τον αριθμό έκδοσης F707BXXS3DUE1 κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Galaxy Z Flip 5G σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές.

Δείτε επίσης: Βιετνάμ προς Samsung: Βρείτε εμβόλια για τους εργαζομένους σας

Τέλος, η Samsung άρχισε να κυκλοφορεί το patch του Ιουνίου 2021 στα Galaxy S20, Galaxy S20 + και Galaxy S20 Ultra. Η ενημέρωση μέχρι στιγμής κυκλοφόρησε σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και του Λουξεμβούργου, και θα φτάσει σε περισσότερες αγορές τις επόμενες μέρες. Ο χρήστης του Reddit u/BredzPro έλαβε τη νέα ενημέρωση για το Galaxy S20 στη Γερμανία. Η ενημέρωση 184MB φέρει την έκδοση firmware G98xxXXS8DUE4 / G985FXXS8DUE4 και περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας για τον Ιούνιο του 2021.

Δείτε επίσης: Το update στα τελευταία ρολόγια της Samsung φέρνει βελτιωμένη σταθερότητα

Εάν έχετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω συσκευές, λογικά θα λάβετε το νέο firmware update τις επόμενες ημέρες. Δεδομένου ότι αυτό πιθανότατα θα είναι μια σταδιακή διάθεση, μπορεί να χρειαστούν αρκετές μέρες για να φτάσει η τελευταία ενημέρωση σε κάθε μονάδα της σειράς Galaxy S21/S20. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο Settings > Software update για να τσεκάρετε χειροκίνητα για την ενημέρωση.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS