ΑρχικήUpdatesSamsung One UI 5.1.1 beta: Ποιες συσκευές θα το αποκτήσουν;

Samsung One UI 5.1.1 beta: Ποιες συσκευές θα το αποκτήσουν;

Ενώ περιμέναμε το Android 14 και το One UI 6.0, η Samsung μας αιφνιδίασε λανσάροντας το πρόγραμμα One UI 5.1.1 beta. Το One UI 5.1.1 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Tab S9 αργότερα αυτό το μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει για τις περισσότερες υπάρχουσες αναδιπλούμενες συσκευές Galaxy και μερικές άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των tablet) αργότερα μέσα στο έτος, πριν από την πολυαναμενόμενη ενημέρωση One UI 6.0.

Δείτε επίσης: Samsung: Το Galaxy self-repair πρόγραμμα έρχεται στην Ευρώπη

One UI 5.1.1 beta

Όμως, η Samsung δίνει σε μερικούς πελάτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το One UI 5.1.1 πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, μέσω του προγράμματος beta – και αυτό είναι ένα σπουδαίο νέο! Για να ξεκινήσουν τα πράγματα, η Samsung κυκλοφόρησε το One UI 5.1.1 beta για το Galaxy Z Fold 2 και τη σειρά Galaxy Tab S8 (μόνο τα μοντέλα 5G). Αλλά, τι γίνεται με άλλες συσκευές Galaxy που είναι επιλέξιμες για την ενημέρωση One UI 5.1.1;

Δείτε επίσης: Samsung: Η τηλεόραση 98 ινστών κοστίζει 8000 δολάρια

Ποιες συσκευές θα λάβουν τη beta έκδοση One UI 5.1.1;

Λοιπόν, η Samsung δεν έχει αποκαλύψει επίσημα αυτές τις πληροφορίες, δυστυχώς. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι το Οne UI 5.1.1 δεν πρόκειται να είναι μια μεγάλη ενημέρωση, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Samsung θα περιορίσει την πρόσβαση στη beta έκδοση σε λίγες μόνο συσκευές. Παρόλα αυτά, έχουμε κάνει μια λίστα με τις συσκευές που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να λάβουν (ή έχουν ήδη λάβει) τη beta έκδοση Οne UI 5.1.1. Μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Tab S8
  • Galaxy Tab S7

Δείτε επίσης: Samsung: Αξιολάτρευτες θήκες Pokémon για τα Galaxy Buds 2

Και πάλι, δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τη Samsung, η παραπάνω λίστα είναι προσωρινή. Θα ενημερώνουμε τη λίστα κάθε φορά που θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες ή θα προστίθεται μια άλλη συσκευή στο πρόγραμμα One UI 5.1.1 beta.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS