ΑρχικήinetGalaxy Watch 6: Εντοπίστηκε και σε άλλη λίστα πιστοποίησης

Galaxy Watch 6: Εντοπίστηκε και σε άλλη λίστα πιστοποίησης

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Watch 6 στον ιστότοπο Google Play Console, μετά την πιστοποίηση του από την FCC τον περασμένο μήνα. Η λίστα δεν παρέχει νέες πληροφορίες για τα επερχόμενα smartwatches, αλλά βεβαιώνει την επανεμφάνιση του Classic μοντέλου. Τα νέα ρολόγια θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το μήνα.

Δείτε επίσης: Samsung: ΟΚ από την FDA για χαρακτηριστικό του Galaxy Watch
Galaxy Watch 6

Σύμφωνα με την αναφορά του 9to5Google, στον ιστότοπο Google Play Console αναφέρονται τέσσερα μοντέλα για τα επερχόμενα Smartwatches της Samsung: SM-R930, SM-R940, SM-R950 και SM-R960. Από καιρό γνωρίζουμε ότι οι εκδόσεις Bluetooth του Galaxy Watch 6 έχουν διαστάσεις 40mm και 44mm, ενώ οι αντίστοιχες εκδόσεις του Galaxy Watch 6 Classic έχουν διαστάσεις 42mm και 46mm. Αυτά τα μεγέθη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Ωστόσο, οι κωδικές ονομασίες “fresh6bl” και “fresh6bs” αναφέρονται σε δύο μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος, ένα μεγάλο και ένα μικρό.

Μέχρι να γραφτεί αυτό το άρθρο, οι εκδόσεις LTE της σειράς Galaxy Watch 6 δεν εμφανίζονται στο Google Play Console. Τα μοντέλα τους θα αντικαταστήσουν τον αριθμό “0” στο τέλος με τον αριθμό “5”. Όλες οι λειτουργίες θα παραμείνουν ίδιες, εκτός από τη συνδεσιμότητα LTE. Τα ρολόγια θα έχουν τα ίδια μεγέθη με τα αντίστοιχα Bluetooth και δεν θα αλλάξει η εσωτερική δομή και η σχεδίαση τους.

Δείτε ακόμα: One UI 5 Watch: Τι νέο φέρνει το update των Galaxy Watches

Mιλώντας για το εσωτερικό του Galaxy Watch 6, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι η Samsung σχεδιάζει να εξοπλίσει το ρολόι με ελαφρώς μεγαλύτερες μπαταρίες. Τα δύο μικρότερα μοντέλα θα έχουν μπαταρία με χωρητικότητα 300mAh, ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα θα έχουν μπαταρία με χωρητικότητα 425mAh. Τα Galaxy Watch 5 είχαν διαφορετικές μπαταρίες, με χωρητικότητες 284mAh και 410mAh αντίστοιχα. Πέρυσι, η Samsung κυκλοφόρησε ένα Galaxy Watch 5 Pro με μπαταρία 590 mAh. Αλλά τώρα θα γίνει αλλαγή στο μοντέλο Classic, το οποίο διαθέτει φυσική περιστρεφόμενη στεφάνη.

Samsung

Παρόλο που έχει το ίδιο μέγεθος, λέγεται ότι η σειρά Galaxy Watch 6 έχει λίγο μεγαλύτερες οθόνες λόγω της συρρίκνωσης των πλαισίων της Samsung. Επιπλέον, οι οθόνες είναι πιο καθαρές από ποτέ. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να εξοπλίσει τα ρολόγια με βελτιωμένο επεξεργαστή (Exynos W930) προκειμένου να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ταχύτητα απόδοσης. Το One UI Watch 5 θα βασίζεται στο Wear OS 4 και αναμένεται να περιλαμβάνει λειτουργικές βελτιώσεις. Περιμένουμε επίσης την παρουσίαση μιας σειράς νέων και βελτιωμένων χαρακτηριστικών για την υγεία.

Δείτε επίσης: Η Samsung θέτει επιτέλους σε χρήση τον αισθητήρα θερμοκρασίας του Galaxy Watch 5

Παρόλα αυτά, το Galaxy Watch 6 δεν θα αναβαθμιστεί σε έναν βασικό τομέα και αυτός είναι το γρηγορότερο φόρτισμα. Η Samsung προσφέρει ασύρματη φόρτιση με μέγιστη ισχύ 10W. Δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρέχει άκρως γρήγορες ταχύτητες φόρτισης στις φορητές της συσκευές. Tα περισσότερα κινητά τηλέφωνα έχουν μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 25W, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S23. Στην εκδήλωση Galaxy Unpacked της Samsung στη Νότια Κορέα θα παρουσιαστούν νέα κινητά και tablet μαζί με τα ρολόγια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS