ΑρχικήUpdatesΝέα Έκδοση Firmware για το USB-C Apple Pencil: Τι Αλλάζει;

Νέα Έκδοση Firmware για το USB-C Apple Pencil: Τι Αλλάζει;

USB-C Apple Pencil

Η Apple κυκλοφόρησε χτες μια ενημέρωση firmware για το USB-C Apple Pencil που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η νέα έκδοση firmware έχει αριθμό έκδοσης 10M6060, από το 10M5164. Στη συσκευή, ο ανανεωμένος αριθμός έκδοσης firmware θα είναι 37377.37377.16.0.

Δείτε επίσης: Το iPadOS 17.5 Beta παραπέμπει δυνητικά στο νέο Apple Pencil

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα χαρακτηριστικά, τις διορθώσεις ή τις ενημερώσεις που μπορεί να περιλαμβάνονται στη νέα έκδοση firmware, και η Apple δεν παρέχει σημειώσεις κυκλοφορίας για τις εκδόσεις λογισμικού του Apple Pencil.

Το USB-C Apple Pencil σε σύγκριση με το Apple Pencil 2 είναι σχεδόν πανομοιότυπο, αλλά είναι πιο μικρό σε μέγεθος και έχει μια κρυμμένη θύρα USB-C για φόρτιση και σύζευξη. Δεν μπορεί ζευγοποιείται και να φορτίζει ασύρματα και λείπουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στα πιο ακριβά μοντέλα Apple Pencil, όπως η Ευαισθησία Πίεσης με φυσική απόκριση στην πίεση, από ένα απαλό άγγιγμα σε μια πιο έντονη πίεση και το Διπλό Πάτημα για εναλλαγή εργαλείων.

USB-C Apple Pencil

Δείτε ακόμα: Apple Vision Pro 2: Αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2026

Η Apple δεν έχει καθιερωμένη διαδικασία για την ενημέρωση του υλικού του, αλλά στην περίπτωση του USB-C, η σύνδεσή του σε ένα iPad με καλώδιο USB-C και η ενεργοποίηση του iPad θα πρέπει να είναι αρκετά για να ενθαρρύνει τη λήψη της ενημέρωσης.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS