ΑρχικήinetΔιέρρευσε στο ίντερνετ το πλαίσιο του νέου iPhone 6S

Διέρρευσε στο ίντερνετ το πλαίσιο του νέου iPhone 6S

iphone 6 sΤο πλαίσιο του νέου μοντέλου iPhone 6 S της Apple το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά τον Σεπτέμβρη, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Από την αποκάλυψη προκύπτει πως δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό του νέου μοντέλου iPhone 6 S. Στοιχεία όπως η κάμερα, η κεραία, το φλας και το mic θα είναι ολόιδια με αυτά στο iPhone 6. Οπότε οι αλλαγές αναμένονται στο εσωτερικό, πρώτη και κύρια αλλαγή είναι η τεχνολογία Force Touch που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο στο κοινό. Εκτιμάται επίσης πως η οθόνη θα διαθέτει ανάλυση 1920×1080 pixels, κάμερα 12 Megapixel, αυξημένο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (από τα 16GB στα 32GB) , ενώ ενδέχεται να ενσωματώνει και την τεχνολογία System in Package (SIP) που απελευθερώνει χώρο για την χρήση μπαταρίας με μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν εμφανίζουν την ύπαρξη δεύτερης κάμερας όπως προβλεπόταν.

Επιπλέον είδηση για τους κατόχους iPhone αποτελεί η δυνατότητα που παρέχεται στους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα AppleCare+, να αντικαθιστούν την μπαταρία τους όταν αυτή φθάσει το 80% της χωρητικότητας της λόγω φθοράς. Μέχρι τώρα το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 50%.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS