ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΗ Microsoft Ενισχύει την Παρουσία του Copilot στα Windows!

Η Microsoft Ενισχύει την Παρουσία του Copilot στα Windows!

Η Microsoft, όπως είναι γνωστό, συμμετέχει ενεργά στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, με την παρουσία του Copilot να ενισχύεται στα Windows.

Microsoft Copilot Windows

Με το Bing Chat, το Copilot και ακόμη και την προσπάθεια να προσλάβει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του OpenAI, Sam Altman, για τη δημιουργία της δικής της ομάδας τεχνητής νοημοσύνης, είναι προφανές ότι η Microsoft επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία της σε αυτόν τον τομέα. Το Copilot, ο εξυπηρετικός βοηθός της τεχνητής νοημοσύνης, είναι παρόν σε μεγάλο μέρος των λογισμικών της Microsoft μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, και τώρα η εταιρεία φαίνεται να δοκιμάζει μια νέα αλλαγή που θα καταστήσει το Copilot πολύ πιο ορατό.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 10;

Η Microsoft δοκιμάζει μια νέα αλλαγή στην πιο πρόσφατη έκδοση Insider των Windows 11. Συγκεκριμένα, θα προσθέσει ένα πολύχρωμο εικονίδιο Copilot στη δεξιά πλευρά της γραμμής εργασιών σας, δίπλα στο εικονίδιο των Ειδοποιήσεων. Με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο, θα εμφανίζεται το πλαϊνό παράθυρο του βοηθού Copilot, όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις. Αυτή η αλλαγή αντικαθιστά το κουμπί “εμφάνιση επιφάνειας εργασίας” και έχει ως στόχο να καταστήσει τον βοηθό Copilot πιο εμφανή και εύκολα προσβάσιμο. Αυτή η αλλαγή συμβάλλει στη βελτίωση της προσβασιμότητας του Copilot, τον κατασκευαστή του οποίου επιδιώκει να τον κάνει πιο προσιτό και εύχρηστο για τους χρήστες.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται χρήσιμο σε ορισμένους, άλλοι μπορεί να μην το απολαμβάνουν τόσο πολύ και να το ερμηνεύουν ως μια προσπάθεια της Microsoft να καθιερώσει ακόμη περισσότερο το Copilot. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι υπάρχει ένας τρόπος να επαναφέρετε την προηγούμενη συμπεριφορά πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και επιλέγοντας Εξατομίκευση > Γραμμή Εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές. Αν δεν αξιοποιείτε ενεργά τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη για όλες τις καθημερινές εργασίες, αυτό το κουμπί μπορεί να μην σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και πιθανόν να παραμείνει αχρησιμοποίητο πολλές φορές.

Δείτε σχετικά: Windows Hello: Σοβαρή ευπάθεια σε φορητούς υπολογιστές

Microsoft Copilot Windows

Αυτή η λειτουργία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό δοκιμή στις εκδόσεις Insider των Windows 11, συνεπώς η συμπεριφορά της μπορεί να αλλάξει ή να απορριφθεί πριν γίνει διαθέσιμη για όλους τους υπολογιστές. Επιπλέον, η Microsoft προσθέτει το Copilot και στα Windows 10, με το κουμπί να βρίσκεται στην ίδια θέση.

Πηγή: howtogeek.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS