ΑρχικήgamingSony: Περισσότεροι τίτλοι PlayStation σε PC και mobile μέχρι το 2025

Sony: Περισσότεροι τίτλοι PlayStation σε PC και mobile μέχρι το 2025

Αγαπάτε το PS της Sony; Θέλετε να παίζετε τους αγαπημένους σας τίτλους PlayStation από οποιαδήποτε συσκευή; Αν ναι, τα νέα θα σας κάνουν χαρούμενους. Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα μπορείτε να παίζετε όλο και περισσότερα παιχνίδια στο iPhone σας και όχι μόνο. Η Sony φαίνεται πως καταβάλλει προσπάθειες για να επεκτείνει τους τίτλους PlayStation σε PC και mobile συσκευές έως το 2025. Αυτές οι λεπτομέρειες προέρχονται από μια παρουσίαση που έγινε κατά τη διάρκεια του ετήσιου investor day της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Το PlayStation Plus κυκλοφορεί ξανά τον Ιούνιο με 4 επίπεδα συνδρομών

PlayStation mobile PC

Με την επέκταση στους υπολογιστές και τις mobile συσκευές, και πρέπει να πούμε… και στις live υπηρεσίες, έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε από μια κατάσταση παρουσίας σε ένα πολύ στενό τμήμα της συνολικής αγοράς gaming software, σε μια κατάσταση που θα είμαστε παρόντες σχεδόν παντού“, φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, για την επέκταση των παιχνιδιών PlayStation.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε ότι η ανάπτυξη της αγοράς PC και mobile μπορεί να επιφέρει “σημαντική αύξηση στον αριθμό των ατόμων που παίζουν τα παιχνίδια μας, στον αριθμό των ανθρώπων που απολαμβάνουν τα παιχνίδια μας και στον αριθμό των ανθρώπων που ξοδεύουν χρήματα για τα PlayStation παιχνίδια μας“.

Δείτε επίσης: PS4/PS5: Πώς να ενεργοποιήσετε το 2FA στο PlayStation Network account σας;

Sony: Θα φέρει περισσότερους τίτλους PlayStation σε PC και mobile μέχρι το 2025

Το Video Games Chronicle ανέφερε, επίσης, πέρυσι ότι η Sony προσέλαβε τον Nicola Sebastiani, πρώην υπεύθυνο του Apple Arcade, για να ηγηθεί των προσπαθειών της εταιρείας να εισχωρήσει πιο δυναμικά στο mobile gaming. Η ομάδα του PlayStation Mobile συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς προσλαμβάνει σημαντικά στελέχη με εμπειρία στον κλάδο του gaming. Πολλοί από αυτούς έρχονται από την EA και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τη Sony στις νέες της προσπάθειες.

Δείτε επίσης: PlayStation history: Πώς φτάσαμε στο PlayStation 5;

Δεδομένου ότι το mobile gaming γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, η παροχή περισσότερων τίτλων PlayStation σε αυτές τις συσκευές φαίνεται να είναι μια έξυπνη κίνηση της Sony. Η μεταφορά των παιχνιδιών της σε υπολογιστή και κινητά έχει λειτουργήσει καλά μέχρι στιγμής για την εταιρεία.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS