ΑρχικήinetΗ NVIDIA φέρεται να αποσύρει τις νέες προσλήψεις λόγω πτώσης στις gaming...

Η NVIDIA φέρεται να αποσύρει τις νέες προσλήψεις λόγω πτώσης στις gaming πωλήσεις

Η επιβράδυνση της οικονομίας συνεχίζει να επηρεάζει τη βιομηχανία της τεχνολογίας, καθώς η NVIDIA έχει γίνει ένας από τους πρώτους κατασκευαστές chip που ανακοινώνει την απόσυρση νέων προσλήψεων, σύμφωνα με σημειώσεις που είδε το The New Indian Express και επιβεβαιώθηκε από το Protocol. Αυτό ευθυγραμμίζει τα σχόλιά της κατά την τελευταία του έκδοση κερδών, όταν είπε ότι αναμένει ότι οι πωλήσεις GPU για κονσόλες παιχνιδιών και υπολογιστές θα μειωθούν το τρέχον τρίμηνο. «Συνολικά η αγορά gaming επιβραδύνεται», δήλωσε στο Reuters ο CEO Jensen Huang.

NVIDIA προσλήψεις

Η NVIDIA είχε στην πραγματικότητα ένα σταθερό προηγούμενο τρίμηνο, με έσοδα 46% αυξημένα σε σχέση με πέρυσι στα 8,29 δισεκατομμύρια δολάρια. Σημείωσε επίσης ότι “ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο κύμα νέων προϊόντων στην ιστορία μας” με νέους επεξεργαστές GPU, CPU, DPU και ρομποτικής που θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ωστόσο, προέβλεψε χαμηλότερα έσοδα από τα αναμενόμενα της αγοράς για το επόμενο τρίμηνο. Και εσωτερικά, η εταιρεία φαίνεται να προετοιμάζεται για επιβράδυνση. «Οι συνεντεύξεις… συνεχίζονται, αλλά θα ανεβάσουμε τα στάνταρ μας στα υψηλότερα επίπεδα», φέρεται να αναφέρθηκε σε μήνυμα της εταιρείας στο Slack. Η εταιρεία είπε επίσης στο Protocol ότι επιβραδύνει τις προσλήψεις «για να επικεντρώσει τον προϋπολογισμό της στη φροντίδα των υπαρχόντων εργαζομένων καθώς ο πληθωρισμός επιμένει.»

Η NVIDIA θα συμμετάσχει σε μια σειρά από εταιρείες τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Lyft, Uber και Snap, ανακοινώνοντας επιβράδυνση προσλήψεων. Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν πληγεί ιδιαίτερα σκληρά από τους αντίξοους οικονομικούς ανέμους που προκαλούνται από τα lockdown για τον COVID-19 στην Κίνα και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS