ΑρχικήUpdatesApple: Κυκλοφορεί την τρίτη beta έκδοση του iOS 17.5 και του iPadOS...

Apple: Κυκλοφορεί την τρίτη beta έκδοση του iOS 17.5 και του iPadOS 17.5

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της τρίτης beta έκδοσης για τις επικείμενες αναβαθμίσεις των λογισμικών iOS 17.5 και iPadOS 17.5, διαθέτοντάς τις στους προγραμματιστές.

iOS 17.5 beta

Η κυκλοφορία έγινε μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία των δεύτερων beta εκδόσεων, δείχνοντας μια γρήγορη προσπάθεια βελτίωσης του λογισμικού.

Οι προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην beta έκδοση εύκολα. Αρχικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, εν συνεχεία προχωρήστε στην ενότητα Ενημέρωση Λογισμικού, επιλέξτε “Ενημερώσεις Beta” και ενεργοποιήστε την έκδοση iOS 17 ή iPadOS 17 Developer Beta. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, απαιτείται ένα Apple ID συνδεδεμένο με έναν λογαριασμό προγραμματιστή.

Διαβάστε επίσης: Binance: Θα αφαιρεθεί η εφαρμογή από Googe Play και Apple App Store;

Οι περισσότερες λειτουργίες που είχε υποσχεθεί η Apple για την κυκλοφορία του iOS 17 έχουν πλέον γίνει διαθέσιμες. Ωστόσο, η ενημέρωση στο iOS 17.5 εισάγει επιπρόσθετες τροποποιήσεις στο οικοσύστημα των εφαρμογών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα, οι προγραμματιστές έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις εφαρμογές τους προς λήψη απευθείας στο iPhone μέσω των δικών τους ιστοσελίδων, πέρα από τις τυπικές αγορές εφαρμογών.

iOS beta

Ενδείξεις στον προγραμματιστικό κώδικα αποκαλύπτουν την προσθήκη νέων εκδόσεων του Apple Pencil και μιας λειτουργίας Κατάστασης Μπαταρίας για το iPad. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που έρχονται με την ενημέρωση iOS 17.5 beta, δείτε την ανακοίνωση των χαρακτηριστικών.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS