ΑρχικήHow ToΠως να χακάρετε έναν υπολογιστή Windows 10;

Πως να χακάρετε έναν υπολογιστή Windows 10;

Οι hackers χρησιμοποιούν πολλές και διαφορετικές μεθόδους για να χακάρουν έναν υπολογιστή Windows 10, αλλά δεν είναι μόνο οι hackers που αξιοποιούν τις κατάλληλες μεθόδους για να εισβάλουν σε μια συσκευή. Αντ’ αυτού μπορεί και εσείς να θέλετε να μπείτε στον υπολογιστή κάποιου χωρίς να έχετε τον κωδικό του Windows 10 λογαριασμού χρήστη του. Από την στιγμή που έχετε φυσική πρόσβαση στην συσκευή, οι επιλογές που έχετε για να τον χακάρετε είναι πολλές. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πως μπορείτε και εσείς να χακάρετε έναν υπολογιστή Windows 10.

Όταν κάποιος θέλει να χακάρει έναν λογαριασμό χρήστη των Windows 10, μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές και διαφορετικές μεθόδους για να το πετύχει. Υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης των εργαλείων keystroke logging, τα οποία μπορούν να καταγράψουν τους κωδικούς που εισάγονται από το πληκτρολόγιο και να τους αποθηκεύσουν για να μπορεί ο hacker να αποκτήσει πρόσβαση σε δεύτερο χρόνο.

Επιπρόσθετα, ένας ακόμα τρόπος για να χακάρει κανείς έναν υπολογιστή Windows 10 είναι μέσω του TeamViewer. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το TeamViewer κατά αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή και στον δικό σας υπολογιστή αλλά και στην συσκευή που θέλετε να χακάρετε. Για να αξιοποιήσετε το TeamViewer επιτυχώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή Windows 10, θα πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή στην συσκευή που θέλετε να χακάρετε έτσι ώστε να επιτρέπεται η πρόσβαση χωρίς παρακολούθηση. Αφού το καταφέρετε αυτό μπορείτε πλέον να μπαίνετε στον υπολογιστή κάθε φορά που η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Πως να χακάρετε έναν υπολογιστή Windows 10;

Τέλος, ο πιο εύκολος τρόπος να χακάρετε έναν υπολογιστή Windows 10 είναι μέσω της προσβασιμότητας των Sticky Keys. Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις hacking αλλά θα πρέπει να έχετε φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή που στοχεύετε και να έχετε ένα Windows 10 installation DVD ή USB drive. Τα Sticky Keys είναι μια δυνατότητα προσβασιμότητας των Windows 10 που κάνει τα πλήκτρα τροποποίησης να παραμένουν ενεργά, ακόμη και μετά το πάτημα και την απελευθέρωσή τους, καθιστώντας ευκολότερη τη χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου. Μπορείτε εύκολα να εκμεταλλευτείτε την προσβασιμότητα των Sticky Keys για να αλλάξετε τους κωδικούς ή να δώσετε δικαιώματα administrator σε έναν από τους υπάρχοντες χρήστες.

Παρόλα αυτά θυμηθείτε ότι το να χακάρετε οποιονδήποτε υπολογιστή είναι παράνομο και μη ηθικό. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κάποια μέθοδο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποια συσκευή Windows 10, ζητήστε την άδεια του κατόχου του υπολογιστή πρωτύτερα έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS