ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε λογαριασμό και ιστορικό συναλλαγών στο Cash App

Πώς να διαγράψετε λογαριασμό και ιστορικό συναλλαγών στο Cash App

Αν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών της εφαρμογής Cash, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε εντός εφαρμογής. Εάν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε οριστικά το ιστορικό συναλλαγών σας, θα πρέπει να διαγράψετε πλήρως τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Το Slack αρχίζει να αναστέλλει λογαριασμούς στη Ρωσία

Cash App

Προτού βιαστείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό στο Cash App, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει πρώτα να προσέξετε. Αρχικά, όταν διαγράφετε τον λoγαριασμό σας είναι μόνιμο. Δεν υπάρχει προσωρινή επιλογή απενεργοποίησης όπως σε πολλές άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, το ιστορικό λογαριασμού και όλα τα συνοδευτικά δεδομένα λογαριασμού διαγράφονται οριστικά. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, αλλά η εφαρμογή θα τον βλέπει ως έναν εντελώς διαφορετικό λογαριασμό. Ωστόσο, υπάρχει μια ανατροπή σε αυτό. Το ιστορικό λογαριασμού, τουλάχιστον για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, διαγράφεται οριστικά μόνο για εσάς. Η Cash App δηλώνει ότι, ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, υποχρεούται νομικά να διατηρεί ορισμένα από τα αρχεία συναλλαγών και τις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Τι ακριβώς είναι αυτές οι πληροφορίες, δεν είναι ακριβές.

Τέλος, μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη του ιστορικού του λογαριασμού σας προτού διαγράψετε την εφαρμογή, μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να ανατρέξετε σε αυτό στο μέλλον, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε αυτές τις πληροφορίες αφού φύγει ο λογαριασμός.

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Cash App από ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή για να πραγματοποιήσετε λήψη του ιστορικού του λογαριασμού σας. Εκκινήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας, μεταβείτε στον ιστότοπο της εφαρμογής Cash και στη συνέχεια συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο “Δηλώσεις” στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα ελέγχου σας.

Δείτε ακόμα: Binance: Δεν θα μπλοκάρουμε λογαριασμούς Ρώσων χρηστών παρά το αίτημα της Ουκρανίας
λογαριασμό

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εξαγωγή CSV” στο επάνω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού που εμφανίζεται.

Στη συνέχεια, το ιστορικό του λογαριασμού σας θα ληφθεί ως αρχείο CSV.

Για να κάνετε λήψη του ιστορικού του λογαριασμού σας, ανοίξτε την εφαρμογή Cash App στη συσκευή σας iOS ή Android. Στη συνέχεια, πατήστε το «Εικονίδιο Προφίλ» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Στην επόμενη οθόνη, πατήστε «Υποστήριξη».

Στην επόμενη οθόνη θα εμφανιστεί μια σύντομη λίστα γονικών θεμάτων. Πατήστε «Κάτι άλλο» στο κάτω μέρος αυτής της λίστας.

Θα εμφανιστεί μια μακρά λίστα παιδικών θεμάτων. Πατήστε «Ρυθμίσεις λογαριασμού» κοντά στο κάτω μέρος αυτής της λίστας.

Θα εμφανιστεί μια άλλη λίστα επιλογών. Σε αυτήν τη λίστα, πατήστε «Κλείσιμο λογαριασμού εφαρμογής μετρητών».

Στην επόμενη οθόνη θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα αναφέρει τι συμβαίνει όταν κλείσετε τον λογαριασμό σας. Διαβάστε τα πάντα και εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, πατήστε “Επιβεβαίωση“.

Ο λογαριασμός σας έχει πλέον διαγραφεί οριστικά.

Δείτε επίσης: Ουκρανία: Η αστυνομία συνέλαβε ομάδα που άδειαζε τραπεζικούς λογαριασμούς

Με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Cash App, το ιστορικό συναλλαγών σας διαγράφετε επίσης. Μην ξεχάσετε να διαγράψετε την εφαρμογή για κινητά από το iPhone ή από το Android.

Μην σταματάς εκεί όμως. Εάν έχετε λογαριασμό PayPal και θέλετε να απαλλαγείτε από το ιστορικό συναλλαγών σας εκεί, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μια παρόμοια προσέγγιση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS