ΑρχικήHow ToPayPal: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του account σας;

PayPal: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του account σας;

Αν έχετε ένα PayPal account, τότε μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης (password) για να χρησιμοποιήσετε έναν πιο ισχυρό που θα προσφέρει περισσότερη προστασία στο λογαριασμό σας. Προς το παρόν, μπορείτε να το κάνετε μόνο από τον ιστότοπο του PayPal και όχι από την εφαρμογή για κινητά. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Αντιδράσεις μετά τη σύγκριση του Justin Trudeau με τον Αδόλφο Χίτλερ

PayPal κωδικό πρόσβασης

Ενημερώστε τον κωδικό πρόσβασης PayPal

Εάν δεν έχετε ήδη επιλέξει νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας, σκεφτείτε πρώτα τις γνωστές συμβουλές σχετικά με την επιλογή ενός ισχυρού password: συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλαγής κωδικού πρόσβασης μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας και ανοίγοντας το site του PayPal. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας.

Δείτε επίσης: Το iPhone 14 Pro φημολογείται ότι θα διαθέτει 8 GB RAM

Αφού γίνει η σύνδεση, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι, στην επάνω δεξιά γωνία του PayPal, για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις.

Θα ανοίξει μια σελίδα, στη λίστα καρτελών στην κορυφή. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Security“.

Στην καρτέλα “Security”, κάντε κλικ στο “Password“.

PayPal password

Θα ανοίξει ένα παράθυρο “Change Your Password“. Σε αυτό το παράθυρο, κάντε κλικ στο πεδίο “Current Password” και πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης PayPal. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πεδίο “New Password” και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από δω και στο εξής στον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πεδίο “Confirm New Password” και γράψτε ξανά τον νέο σας κωδικό. Στο τέλος, μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας κάνοντας κλικ στο “Change Password” στο κάτω μέρος.

Δείτε επίσης: Ευπάθεια ασφαλείας T2 Mac επιτρέπει το crack των passwords!

Αυτό ήταν! Ο κωδικός πρόσβασης στο PayPal account σας έχει πλέον αλλάξει. Στο εξής, θα χρησιμοποιείτε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (σε όλες τις συσκευές σας).

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS