ΑρχικήinetBinance: Δεν θα μπλοκάρουμε λογαριασμούς Ρώσων χρηστών παρά το αίτημα της Ουκρανίας

Binance: Δεν θα μπλοκάρουμε λογαριασμούς Ρώσων χρηστών παρά το αίτημα της Ουκρανίας

Η Binance δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν θα παγώσει «μονομερώς» τους λογαριασμούς των Ρώσων χρηστών, αφού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας κάλεσε τα μεγάλα cryptocurrency exchanges να λάβουν τέτοια μέτρα.

Δείτε επίσης: Γυναίκα έχασε $ 390.000 σε crypto καθώς έπεσε θύμα crypto dating scam στο Hinge

Binance
Binance: Δεν θα μπλοκάρουμε τους λογαριασμούς Ρώσων χρηστών παρά το αίτημα της Ουκρανίας

«Δεν πρόκειται να παγώσουμε μονομερώς εκατομμύρια λογαριασμούς αθώων Ρώσων χρηστών», δήλωσε στο CNBC εκπρόσωπος του Binance, του μεγαλύτερου cryptocurrency exchange στον κόσμο.

«Το Crypto έχει σκοπό να παρέχει μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το να αποφασίσουμε μονομερώς να απαγορεύσουμε την πρόσβαση των ανθρώπων στα crypto τους θα ήταν αντίθετο με τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν τα crypto».

Δείτε επίσης: Το νέο botnet Kraken αδειάζει τα crypto wallets των χρηστών Windows

Την Κυριακή, ο Mykhailo Fedorov, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας, ζήτησε από τα μεγάλα χρηματιστήρια να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς των Ρώσων χρηστών.

«Είναι σημαντικό να παγώσουμε όχι μόνο τις διευθύνσεις που συνδέονται με Ρώσους και Λευκορώσους πολιτικούς, αλλά και να υπονομεύσουμε τους απλούς χρήστες», είπε ο Fedorov σε ένα tweet.

Η Λευκορωσία είναι σύμμαχος της Ρωσίας. Η Ρωσία συνεχίζει να επιτίθεται σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ουκρανία, αλλά οι δυνάμεις της χώρας κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να συγκρατήσουν την Ρωσία.

Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση απάντησαν με κυρώσεις που στοχεύουν τις ρωσικές τράπεζες, το δημόσιο χρέος, τον στενό κύκλο του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin και τον ίδιο τον ηγέτη. Ως αποτέλεσμα, το ρωσικό ρούβλι έχει υποχωρήσει.

Η Binance είπε ότι «λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ενάντια σε εκείνους που έχουν επιβληθεί κυρώσεις εναντίον τους, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον αντίκτυπο σε αθώους χρήστες».

Binance: Δεν θα μπλοκάρουμε τους λογαριασμούς Ρώσων χρηστών παρά το αίτημα της Ουκρανίας

Δείτε επίσης: Crypto dating scams: Συνδυασμός romance και crypto scams με στόχο χρήστες dating apps

«Εάν η διεθνής κοινότητα διευρύνει περαιτέρω αυτές τις κυρώσεις, θα τις εφαρμόσουμε», πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος της Binance.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS