ΑρχικήinetiPhone 15 Pro: Μπορεί να διαθέτει Face ID κρυμμένο κάτω από την...

iPhone 15 Pro: Μπορεί να διαθέτει Face ID κρυμμένο κάτω από την οθόνη

Η Samsung Display αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία κάμερας, που θα βρίσκεται κάτω από το πάνελ, την οποία η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για να κρύψει το Face ID κάτω από την οθόνη στα νέα μοντέλα της το επόμενο έτος, τα οποία θα ονομάζονται δοκιμαστικά iPhone 15 Pro, σύμφωνα με την κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec.

Ενώ οι φήμες υποδηλώνουν ότι τα φετινά μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν ένα “hole-punch” και μία εγκοπή σε σχήμα χαπιού για την μπροστινή κάμερα και το Face ID, η σημερινή αναφορά υποστηρίζει ότι η Apple σχεδιάζει να δημιουργήσει τα μοντέλα iPhone 15 Pro με μία μόνο τρύπα για την μπροστινή κάμερα, με το Face ID να βρίσκεται κρυμμένο κάτω από την οθόνη.

Δείτε επίσης: Η Apple διόρθωσε τη διακοπή που επηρέασε πολλές υπηρεσίες της

Το iPhone 15 Pro μπορεί να διαθέτει Face ID κάτω από την οθόνη
iPhone 15 Pro: Μπορεί να διαθέτει Face ID κρυμμένο κάτω από την οθόνη

Η τεχνολογία της Samsung θα κάνει τους αισθητήρες αόρατους στο γυμνό μάτι όπως ακριβώς έκρυψε την κάμερα κάτω από την οθόνη στο smartphone Galaxy Z Fold3, σύμφωνα με την αναφορά. Η Κάμερα κάτω από την οθόνη εξαφανίζεται, σχεδόν μαγικά, χωρίς να αλλοιώνει αυτά που προβάλλονται στην οθόνη.

Αναμένουμε να ανακαλύψουμε αν αυτή η μορφή Face ID θα είναι εξίσου αποτελεσματική ή ασφαλής όσο το υπάρχον σύστημα ή αν υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να υλοποιηθεί αυτό. Η Samsung φημολογείται ότι συνεργάζεται με την OTI Lumionics για την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Το The Elec είπε ότι η Samsung σχεδιάζει πρώτα να εφαρμόσει την τεχνολογία στο λεγόμενο “Galaxy Z Fold5” που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, εάν η ανάπτυξη ολοκληρωθεί εντός του χρονικού προγράμματος, ακολουθούμενη από το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max.

Το iPhone 15 Pro μπορεί να διαθέτει Face ID κάτω από την οθόνη
iPhone 15 Pro: Μπορεί να διαθέτει Face ID κρυμμένο κάτω από την οθόνη

Δείτε επίσης: Apple: Πρώην υπάλληλος κόστισε στην εταιρεία 10 εκατομμύρια δολάρια

Δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται το Face ID κάτω από την οθόνη για το iPhone. Σε ένα release note του Απριλίου το 2021, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι αναμένει να υιοθετήσει η Apple το Face ID κάτω από την οθόνη για τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2023, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS