ΑρχικήinetΗ Apple ανακάμπτει από δεύτερη διακοπή λειτουργίας σε δύο ημέρες

Η Apple ανακάμπτει από δεύτερη διακοπή λειτουργίας σε δύο ημέρες

Μερικές από τις υπηρεσίες της Apple αντιμετώπισαν μια δεύτερη διακοπή λειτουργίας την Τρίτη, μόλις μία ημέρα αφότου ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών και της ηλεκτρονικής υποδομής της εταιρείας τέθηκε εκτός σύνδεσης τη Δευτέρα. Η σελίδα κατάστασης συστήματος της Αpple αναφέρει ότι τα προβλήματα με το Αpple Music, τα Podcast, τα βιβλία και το App Store έχουν επιλυθεί, σχεδόν δύο ώρες αφότου άρχισαν να επηρεάζουν ορισμένους χρήστες.

Δείτε επίσης: Η Apple διόρθωσε τη διακοπή που επηρέασε πολλές υπηρεσίες της

Apple

Ευτυχώς, το iMessage, το iCloud, οι Χάρτες της Apple και το Αpple TV δεν έπεσαν όπως τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η Apple προειδοποίησε επίσης ότι υπήρχαν προβλήματα με τον καιρό, το Game Center, την Αpple Card και τις εφαρμογές Web iCloud, λέγοντας ότι μπορεί να είναι «αργές ή μη διαθέσιμες». Αυτά τα ζητήματα επισημαίνονται πλέον ως επιλυμένα.

Δείτε ακόμα: Apple: Πρώην υπάλληλος κόστισε στην εταιρεία 10 εκατομμύρια δολάρια

Κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας, το Apple Music δούλευε σε ένα βαθμό, αλλά όχι για άλλους τους χρήστες, ενώ αρκετοί αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την προσπάθεια λήψης εφαρμογών ή ενημερώσεων από το App Store. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κύκλος που δείχνει ότι φορτώνει η υπηρεσία, απλώς περιστρεφόταν συνεχώς και στη συνέχεια επέστρεφε σε ένα κουμπί λήψης ή ενημέρωσης μετά από αποτυχία. Ωστόσο ορισμένοι χρήστες της υπηρεσίας Αpple Music έχουν δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας και λειτουργεί για αυτούς, οπότε ήταν σε θέση να κατεβάσουν ενημερώσεις εφαρμογών χωρίς προβλήματα.

διακοπή λειτουργίας

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 με πολλές βελτιώσεις

Το Downdetector υποστήριξε τις εμπειρίες των χρηστών, δείχνοντας σχεδόν χίλια άλλα άτομα που αναφέρουν προβλήματα με το Apple Store και το Αpple Music. Γύρω στις 5:30 μ.μ. ET ωστόσο, ο αριθμός των ατόμων που ανέφεραν προβλήματα είχε μειωθεί δραματικά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS