ΑρχικήinetΤα τηλέφωνα Samsung αποκτούν περισσότερα στοιχεία Material You

Τα τηλέφωνα Samsung αποκτούν περισσότερα στοιχεία Material You

Η Google δοκιμάζει διαφορετικά σχέδια Gboard Material You εδώ και αρκετό καιρό. Ενώ δεν έχουμε ακόμη δει την τελική μορφή του πληκτρολογίου, στοιχεία που προηγουμένως περιλαμβάνονταν στα τηλέφωνα Pixel φτάνουν τώρα στα τηλέφωνα Samsung.

Δείτε επίσης: Samsung hacked: Hackers έκλεψαν τον source code συσκευών Galaxy

Η δυνατότητα προσθέτει πιτσιλιές χρωμάτων σε διάφορες πτυχές του Gboard στα τηλέφωνα Samsung. Το backspace, το shift και το κουμπί εναλλαγής συμβόλων αποκτούν μια απόχρωση με βάση το επιλεγμένο θέμα σας, μαζί με τα πλήκτρα κόμματος και τελείας. Το enter και το βέλος της γραμμής εργαλείων στο επάνω μέρος έχουν παρόμοια επεξεργασία, αλλά με πιο σκούρες αποχρώσεις. Δυστυχώς, η ίδια η γραμμή πλοήγησης δεν παίρνει το νέο χρώμα.

Samsung Material You
Τα τηλέφωνα Samsung αποκτούν περισσότερα στοιχεία Material You

Μιλώντας για τις τροποποιήσεις Material You, εμφανίστηκαν και ορισμένα στρογγυλεμένα στοιχεία, με το symbol switcher και το enter να παίρνουν κυκλικά σχήματα — εάν χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιό σας με περιγράμματα. Επιπλέον, τα αναδυόμενα παράθυρα με το πάτημα πλήκτρων έχουν καταργήσει την προηγούμενη ορθογώνια εμφάνιση υπέρ μιας κυκλικής, όπως γνωρίζουμε από τις συσκευές Pixel.

Δείτε επίσης: Samsung: Το Awesome Galaxy A event θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου

Δεν είναι μόνο αυτό, όμως. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έφτασε με αυτήν την έκδοση beta είναι η νέα βελτιωμένη εμφάνιση για το floating mode του Gboard. Προσαρμόζει την καρτέλα για τη μετακίνηση του πληκτρολογίου, εξαλείφοντας το κυκλικό εξόγκωμα στο κάτω μέρος της διεπαφής χρήστη και αντικαθιστώντας το εικονίδιο πλήρους μεγέθους με μια οριζόντια γραμμή, υποδεικνύοντας ότι είναι ακόμα μετακινήσιμο. Το αιωρούμενο πληκτρολόγιο έχει επίσης στρογγυλεμένες άκρες, που ταιριάζουν με τα κυκλικά πλήκτρα που αναφέρονται παραπάνω.

Μέχρι στιγμής, είχαμε πρόσβαση σε αυτές τις αλλαγές στο Samsung Galaxy Z Fold3 και στο Galaxy S22 Ultra με Android 12 και χρησιμοποιώντας Gboard beta έκδοση 11.5.05.427194903. Έχουμε δει στο παρελθόν γενικά στοιχεία Material You να εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του Gboard UI σε τηλέφωνα Samsung, συμπεριλαμβανομένης μιας φιμέ επάνω γραμμής, στρογγυλεμένων γωνιών και ενός τροποποιημένου αυτόματου εικονιδίου συστήματος. Ωστόσο, όσον αφορά το πραγματικό keyboard interface, αυτή είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση που έρχεται στο Gboard σε τηλέφωνα Samsung.

Δείτε επίσης: Παλαιότερα Samsung flagships αποκτούν δυνατότητες κάμερας Galaxy S22

Αν και αυτές οι πρόσφατες αλλαγές δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για όλους, αναμένουμε να φτάσουν σύντομα. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν τη νέα έκδοση, μεταβείτε στο APK Mirror για να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση beta.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS