ΑρχικήUpdatesΠαλαιότερα Samsung flagships αποκτούν δυνατότητες κάμερας Galaxy S22

Παλαιότερα Samsung flagships αποκτούν δυνατότητες κάμερας Galaxy S22

Η Samsung παρουσίασε μια σειρά από νέες δυνατότητες με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S22. Τώρα, η εταιρεία διαθέτει μερικές από αυτές τις νέες δυνατότητες κάμερας στα παλαιότερα Galaxy smartphone, συμπεριλαμβανομένων των πτυσσόμενων. Η Samsung θα φέρει την ενημέρωση OneUI 4.1 σε πάρα πολλά παλαιότερα flagships.

Δείτε επίσης: Η Samsung θα επιδιορθώσει τελικά τις εφαρμογές Android των οποίων μείωσε την απόδοση

Samsung flagships
Παλαιότερα Samsung flagships αποκτούν δυνατότητες κάμερας Galaxy S22

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στην κοινότητα της Samsung, η σειρά Galaxy S21, S20, Galaxy Note 20 και όλα τα smartphone της σειράς Galaxy Z, συμπεριλαμβανομένων των Z Fold 2 και Z Flip 5G, λαμβάνουν την τεχνολογία Nitography του Galaxy S22, η οποία προσφέρει λειτουργία πορτρέτου για τη νύχτα στον selfie shooter. Η λειτουργία πορτρέτου αποκτά ένα άλλο χαρακτηριστικό – τη δυνατότητα προσαρμογής της θέσης φωτισμού. Θα κυκλοφορήσει για όλες τις προαναφερθείσες συσκευές εκτός από το Galaxy S20.

Εάν είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιου με ένα παλαιότερο flagship της Samsung, το smartphone σας θα αποκτήσει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει το κατοικίδιό σας. Τα ζωάκια σας θα αναγνωρίζονται τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω κάμερα. Θα κυκλοφορήσει για τα Galaxy S21, S21 FE, S20 FE και το Galaxy Z Flip 5G παράλληλα με τα Flip 2, Fold 2, Fold 3 και Flip 3. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Galaxy Note 20.

Δείτε επίσης: Samsung hacked: Hackers έκλεψαν τον source code συσκευών Galaxy

Εάν είστε κάποιος που καταγράφει πολλά βίντεο στο smartphone Samsung, η εταιρεία διαθέτει μια σημαντική λειτουργία για εσάς. Ο τηλεφακός στα Galaxy S21, Z Fold 3 και Galaxy S21 FE θα μπορεί να τραβήξει πορτραίτα βίντεο με την ενημέρωση OneUI 4.1. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να τραβάτε κοντινά βίντεο από μακρινά θέματα. Τα βίντεο της μπροστινής και της πίσω κάμερας του Director’s View μπορούν να αποθηκευτούν ξεχωριστά και να γίνουν edit αργότερα στη σειρά Galaxy S21, το Z Fold 3 και το Z Flip 3.

Samsung flagships
Παλαιότερα Samsung flagships αποκτούν δυνατότητες κάμερας Galaxy S22

Δείτε επίσης: Samsung: Το Awesome Galaxy A event θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου

Η υποστήριξη telephoto lens έρχεται και σε pro video mode στο Galaxy S21 Ultra, μαζί με το Expert Raw. Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτές τις δυνατότητες για τα Z Fold 3, Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra και Z Fold 2 αργότερα μέσα στην χρονιά. Η σειρά Galaxy S21 θα μπορεί να επωφεληθεί από τη συνεργασία της Samsung με το Snapchat, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις δυνατότητες της κάμερας στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων. Τέλος, το OneUI 4.1 φέρνει αλλαγές και στη θέση των λειτουργιών της κάμερας. Για παράδειγμα, η λειτουργία “Single Take” έχει μετακινηθεί στο μενού “More”.

Πηγή πληροφοριών: digitaltrends.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS