ΑρχικήinetΗ Samsung θα επιδιορθώσει τελικά τις εφαρμογές Android των οποίων μείωσε την...

Η Samsung θα επιδιορθώσει τελικά τις εφαρμογές Android των οποίων μείωσε την απόδοση

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία είδηση ​​ότι η Samsung περιόριζε την απόδοση διαφόρων εφαρμογών στις συσκευές της. Η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των χρηστών και είπε ότι μια επιδιόρθωση είναι καθ’ οδόν, αν και δεν είμαστε σίγουροι πότε.

Samsung

Δείτε επίσης: Η Samsung φέρεται να μειώνει την απόδοση 10.000 εφαρμογών

«Εκτιμούμε τα σχόλια που λαμβάνουμε για τα προϊόντα μας και μετά από προσεκτική εξέταση, σκοπεύουμε να διαθέσουμε σύντομα μια ενημέρωση λογισμικού, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν την απόδοση κατά την εκτέλεση εφαρμογών παιχνιδιών», δήλωσε εκπρόσωπος της Samsung.

Βασικά, αντί να μειώνουν την απόδοση, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν πώς θέλουν να λειτουργεί το τηλέφωνό τους. Εάν είστε εντάξει με το τηλέφωνό σας να είναι πιο ζεστό για καλύτερη απόδοση, αυτή πρέπει να είναι η απόφασή σας.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy S22 Drop Test: Πιο εύθραυστα από το iPhone 13

«Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας στους καταναλωτές. Η Υπηρεσία Βελτιστοποίησης Παιχνιδιού (GOS) έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις εφαρμογές παιχνιδιών να επιτύχουν εξαιρετική απόδοση, ενώ διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη θερμοκρασία της συσκευής. Η GOS δεν διαχειρίζεται την απόδοση εφαρμογών που δεν παίζουν», είπε ο εκπρόσωπος.

εφαρμογές

Η Samsung μειώνει την απόδοση περίπου 10.000 εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών κοινωνικών εφαρμογών όπως το TikTok και το Instagram. Περιορίζει επίσης παιχνίδια όπως το Genshin Impact, το οποίο απαιτεί πραγματικά όλη τη δύναμη που μπορεί να πάρει από το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: Δύο κρίσιμα τρωτά σημεία στα smartphone Samsung Galaxy S21

Εκεί που τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίεργα είναι ότι η Samsung δεν περιόριζε τις εφαρμογές αναφοράς όπως το 3DMark, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι έχουν υψηλότερη απόδοση από ό,τι στην πραγματικότητα.

Ας ελπίσουμε ότι, μόλις η Samsung διορθώσει αυτήν την κατάσταση, θα έχουμε στην πραγματικότητα την πλήρη απόδοση από τα τηλέφωνά μας, παρόλο που θα είναι εις βάρος της θερμότητας. Ωστόσο, η Samsung δεν πρόσφερε ένα χρονοδιάγραμμα για την ενημέρωση, επομένως δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS