ΑρχικήinetΟι υπάλληλοι της Google είναι δυσαρεστημένοι με τις παροχές της εταιρείας

Οι υπάλληλοι της Google είναι δυσαρεστημένοι με τις παροχές της εταιρείας

Καθώς η Google προετοιμάζεται να επαναφέρει τους περισσότερους υπαλλήλους στο γραφείο, η εταιρεία αντιμετωπίζει ένα εργατικό δυναμικό που είναι όλο και πιο δυσαρεστημένο για βασικά ζητήματα, όπως η αποζημίωση και η ικανότητα επίτευξης στόχων καριέρας.

Google

Δείτε επίσης: Η Google τερματίζει το YouTube Vanced για νομικούς λόγους

Οι ετήσιες έρευνες εργαζομένων της Google, που ονομάζονται εσωτερικά “Googlegeist“, δείχνουν ότι ένας αυξανόμενος αριθμός υπαλλήλων δεν θεωρούν τα πακέτα αμοιβών τους δίκαια ή ανταγωνιστικά με αυτά που θα μπορούσαν να έχουν σε παρόμοιο ρόλο σε μία άλλη εταιρεία. Αμφισβητούν επίσης την εκτελεστική ικανότητα του εργοδότη τους.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο και δόθηκαν στους εργαζόμενους την περασμένη εβδομάδα. Οι χαμηλότερες βαθμολογίες σε όλους τους τομείς ήταν στην αποζημίωση και την εκτέλεση. Οι υψηλότερες βαθμολογίες ήταν στην αποστολή και τις αξίες της Google.

Ο CEO, Sundar Pichai είπε στους υπαλλήλους σε ένα σύντομο email ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα, ότι η έρευνα είναι «ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους» με τους οποίους η εταιρεία μετράει πόσο αρέσει στους ανθρώπους να εργάζονται γι’ αυτήν.

Η διατήρηση και η ικανοποίηση των εργαζομένων είναι πιο κρίσιμα από ποτέ για την Google και άλλους στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς ένας αριθμός ρεκόρ ανθρώπων στις ΗΠΑ εγκαταλείπουν τη δουλειά τους και εξερευνούν νέες ευκαιρίες. Η Google πρόκειται επίσης να αρχίσει να επαναφέρει τους περισσότερους υπαλλήλους της στα φυσικά γραφεία τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα. Μετά από δύο χρόνια απομακρυσμένης εργασίας λόγω της πανδημίας, η επαναλειτουργία της Google έχει προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου.

Δείτε ακόμα: Εστιατόρια μηνύουν την Google: Το κουμπί “Order online” παραπλανά!

υπάλληλοι

Μόνο το 46% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η συνολική τους αποζημίωση είναι ανταγωνιστική σε σύγκριση με παρόμοιες θέσεις εργασίας σε άλλες εταιρείες. Αυτό είναι χαμηλότερο κατά 12 μονάδες σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα. Ένας μέτρια υψηλότερος αριθμός, το 56%, λέει ότι η αμοιβή τους είναι «δίκαιη», μια πτώση οκτώ μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Περίπου το 64% των εργαζομένων είπε ότι η απόδοσή τους αντικατοπτρίζεται στις αμοιβές τους, με μείωση κατά τρεις μονάδες.

Οι πληρωμές είναι ένα θέμα που τα στελέχη της Google αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν τελευταία. Σε μια συνολική συνάντηση τον Δεκέμβριο, ο Frank Wagner, αντιπρόεδρος αποζημίωσης της Google, απάντησε στις ανησυχίες σχετικά με την αύξηση του πληθωρισμού και εάν η εταιρεία θα παρείχε κάποιου είδους αύξηση. Ο Wagner είπε ότι η Google δεν θα εφαρμόσει γενική αύξηση για να συμβαδίσει με τον πληθωρισμό.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι με την ικανότητα της Google να φέρει εις πέρας την αποστολή της, «να οργανώσει τις πληροφορίες του κόσμου και να τις καθιστά προσβάσιμες και χρήσιμες παγκοσμίως».

Επιπλέον, το 96% των υπαλλήλων συμφώνησε ότι τα προϊόντα της Google είναι χρήσιμα για τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή.

Δείτε επίσης: Το “Escobar” banking trojan κλέβει κωδικούς MFA του Google Authenticator

Η εταιρεία έλαβε επίσης ευνοϊκούς βαθμούς μεταξύ 82% και 90% όσον αφορά το «ανήκειν» και οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι οι απόψεις τους εκτιμώνται.

Ο Pichai είπε ότι η εταιρεία εξελίχθηκε σε τομείς όπως η «ευημερία» των εργαζομένων και η «κουλτούρα του σεβασμού».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS