ΑρχικήGamingΑποκάλυψη "Kingdom Come: Deliverance II" με Επικό Νέο Τρέιλερ

Αποκάλυψη “Kingdom Come: Deliverance II” με Επικό Νέο Τρέιλερ

Kingdom Come: Deliverance II

Μπορείς να σώσεις τον κόσμο, ή να τον τιμωρήσεις για τις αμαρτίες του.” Αυτό είναι το επίκεντρο του “τεραστίουsequel του Warhorse Studio για το παιχνίδι του 2018. Το Kingdom Come: Deliverance II, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος σε PC, Xbox Series X|S και PS5, θα είναι μεγαλύτερο, πιο διασκεδαστικό, γεμάτο περιπέτεια και πιο ποικίλο χάρη στο setting του που διαδραματίζει τον 15ο αιώνα στην πόλη της Bohemian, Kuttenberg, μια πόλη που ο δημιουργικός διευθυντής Daniel Vavra λέει ότι είναι “πραγματικά μεγάλη, ακόμα και πάρα πολύ μεγάλη κατά τη γνώμη μου.”

Δείτε επίσης: Η Sony θέλει παιχνίδια 60 fps στο νέο PS5 Pro της

Νέα όπλα όπως το crossbow και πρωτόγονα πυροβόλα όπλα θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους στην συνεχιζόμενη ιστορία του οπλίτη Henry (Tom McKay) και του ιππότη Hans Capon (Luke Dale) καθώς αφήνουν πίσω την χώρα.

Δείτε το τρέιλερ του Kingdom Come: Deliverance II, το οποίο περιλαμβάνει gameplay, κινηματογραφικές σκηνές και συζήτηση από τους ηθοποιούς και τους προγραμματιστές. Βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε μέχρι το τέλος για να δείτε το κομμάτι για τη μουσική. Ένα πλήρες χορωδιακό και ορχηστρικό σύνολο σε μια όμορφη Ανατολικοευρωπαϊκή καθεδρική εκκλησία!

Kingdom Come: Deliverance II Official Game Reveal Trailer

Δείτε ακόμα: Final Fantasy XIV: Dawntrail με Nvidia DLSS & AMD FSR

Αυτό που φτιάχνουμε τώρα είναι αυτό που έπρεπε να είναι από την αρχή, αλλά δεν ήμασταν σε θέση να το κάνουμε επειδή δεν είχαμε αρκετούς πόρους και εμπειρίες και όλα αυτά,” λέει ο Vavra στο βίντεο. “Αποδείξαμε ότι το συγκεκριμένο concept λειτουργεί, οπότε τώρα μπορούμε να το πάμε σε άλλο επίπεδο, που είναι αυτό που πάντα θέλαμε.”

Αυτό είναι ένα τεραστίων διαστάσεων παιχνίδι σε σύγκριση με το πρώτο Kingdom Come: Deliverance. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έχει τόσο πολλή περισσότερη ενέργεια και ρυθμό και περιπέτεια και δράση και διασκέδαση και δοκιμασία και περιπέτεια και όλα όσα μπορείς να θες,” λέει ο McKay στο βίντεο.

Δείτε επίσης: Αναβολή Κυκλοφορίας Fallout: London λόγω του Fallout 4 Update

Το παιχνίδι θα είναι “πολύ μεγαλύτερο στην εμβέλεια” με μια πιο λεπτομερή ιστορία και έναν κόσμο περίπου διπλάσιο σε μέγεθος από τον πρώτο. Η ιστορία έχει εξελιχθεί από μια συγκριτικά μικρής κλίμακας σύγκρουση σε ένα “πρόβλημα για βασιλιάδες,” λέει ο Vavra.

Kingdom Come: Deliverance II

Το Kingdom Come: Deliverance II, όπως και το πρώτο παιχνίδι, δεν είναι ένα φανταστικό RPG όπως το Skyrim ή το The Witcher, αλλά ένα που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ιστορικά ακριβές κόσμο με τα όπλα, τα κοστούμια, τις τοποθεσίες και τους ανθρώπους. Εδώ δεν υπάρχουν μάγοι ή δράκοι ή ξωτικά – αλλά θα υπάρχει πολλή περιπέτεια, εξερεύνηση και ιπποτισμός. Αρκετά συναρπαστικό!

Πηγή: forbes

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS