ΑρχικήinetMicrosoft: Το 50 τοις εκατό των ηγετών έχουν σχέδια για πλήρη επιστροφή...

Microsoft: Το 50 τοις εκατό των ηγετών έχουν σχέδια για πλήρη επιστροφή στο γραφείο

Η Microsoft δημοσιεύει τα πρώτα ευρήματα από τη μελέτη του Δείκτη Τάσεων Εργασίας για το 2022 σήμερα, 16 Μαρτίου. Η Microsoft χρησιμοποιεί αυτά τα ευρήματα της έρευνας για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε πώς διαμορφώνει το λογισμικό και τις υπηρεσίες της. Τα αποτελέσματα της δεύτερης ετήσιας μελέτης της Microsoft προέρχονται από μια έρευνα 31.000 ατόμων σε 31 χώρες.

Δείτε επίσης: Η Microsoft δοκιμάζει ads στον Windows 11 File Explorer

Microsoft

Δείτε επίσης: Η Microsoft θα μειώσει τις εκπομπές άνθρακα μέσω του Windows Update

Αξιωματούχοι δήλωσαν σήμερα ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι το 51 τοις εκατό των υβριδικών υπαλλήλων δηλώνουν ότι σκέφτονται να αλλάξουν σε remote. Την ίδια στιγμή, το 57 τοις εκατό των απομακρυσμένων εργαζομένων λέει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο της μετάβασης σε υβριδική εργασία. Και το 43 τοις εκατό των εργαζομένων είναι κάπως ή εξαιρετικά πιθανό το επόμενο έτος να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής εργοδότη, το οποίο είναι ελαφρώς αυξημένο από έτος σε έτος (από 41 τοις εκατό).

Παρά αυτές τις επιθυμίες για περισσότερη ευελιξία από τους υπαλλήλους, το 50 τοις εκατό των ηγετών δηλώνουν ότι έχουν σχέδια για μια πλήρη προσωπική επιστροφή στο γραφείο (για την φετινή χρονιά).

Microsoft επιστροφή γραφείο

Δείτε επίσης: Ο γιός του CEO της Microsoft, Zain Nadella, πέθανε σε ηλικία 26 ετών

Οι εργαζόμενοι που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι θέλουν έναν λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να έρθουν στο γραφείο, ωστόσο μόνο το 28 τοις εκατό των εταιρειών έχουν συνάψει ομαδικές συμφωνίες σχετικά με το ποιος πρέπει να εργάζεται από πού. Και το 53 τοις εκατό των ερωτηθέντων λένε ότι είναι πιο πιθανό να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία τους έναντι της εργασίας. Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι λένε ότι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην υγεία τους, ο εβδομαδιαίος χρόνος που αφιερώνεται σε συσκέψεις από τον μέσο χρήστη του Teams αυξήθηκε κατά 22% από τον Μάρτιο του 2020 και η εργασία μετά το ωράριο λειτουργίας και το Σαββατοκύριακο αυξήθηκε κατά 28% και 14% αντίστοιχα.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS