ΑρχικήinetZoom exec: Η υβριδική εργασία θα μείνει και μετά την πανδημία

Zoom exec: Η υβριδική εργασία θα μείνει και μετά την πανδημία

Η πανδημία κάποια στιγμή θα τελειώσει αλλά το Zoom θα συνεχίσει να είναι πολύ χρήσιμο ακόμη και μετά την πανδημία, ακόμη και όταν οι άνθρωποι επιστρέψουν στο γραφείο, αναφέρει στέλεχος της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Zoom: Πως να το ενημερώσετε σε όλες τις συσκευές

Περισσότεροι οργανισμοί κινούνται προς ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας στο οποίο οι εργαζόμενοι δουλεύουν τόσο στο γραφείο όσο και από το σπίτι κάθε εβδομάδα.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν τρεις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν μετά την πανδημία στις οποίες επενδύουν οι επιχειρήσεις και αυτό τονώνει την ανάπτυξη και τη συνάφειά μας», είπε ο Ricky Kapur, επικεφαλής της Asia Pacific στο Zoom, στο «Street Signs Asia» του CNBC την Παρασκευή.

Πρώτον, οι εταιρείες σκέφτονται να δημιουργήσουν συνεργατικά και υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας για το προσωπικό, είπε.

«Οι εργαζόμενοι απαιτούν ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας και την ικανότητα να εργάζονται χωρίς τριβές, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται», πρόσθεσε ο Kapur.

Δεύτερον, οι εταιρείες αναθεωρούν την εμπειρία δέσμευσης πελατών, με τους καταναλωτές να απαιτούν περισσότερη άνεση.

Δείτε επίσης: Zoom: Προσθέτει αυτόματες ενημερώσεις σε Windows και macOS

«Είτε πρόκειται για εμπειρία λιανικής, τη δυνατότητα να τροφοδοτείτε live το κατάστημα και να μιλάτε με ένα live άτομο — δείτε ένα προϊόν, κάντε μια πραγματική συζήτηση και μετά λάβετε μια απόφαση αγοράς. Οι καταναλωτές το περιμένουν αυτό από τις εταιρείες», είπε.

Η τρίτη μεγάλη αλλαγή είναι ότι οι ψηφιακά εγγενείς εταιρείες χτίζουν καινοτόμες πλατφόρμες για να δημιουργήσουν υπηρεσίες που απευθύνονται σε νέους καταναλωτές, ειδικά σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση, σύμφωνα με τον Kapur.

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποίησαν την τεχνολογία της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια για να κάνουν τα μαθήματα τους διαδικτυακά, να εργαστούν ή ακόμη και για να κοινωνικοποιηθούν. Αλλά η ανάπτυξη επιβραδύνθηκε καθώς οι άνθρωποι επέστρεψαν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Τα έσοδα της εταιρείας Zoom αυξήθηκαν κατά 35% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα το τρίμηνο που έληξε στις 31 Οκτωβρίου, έναντι αύξησης 54% το προηγούμενο τρίμηνο.

Δείτε επίσης: Το Zoom θα πληρώσει 85 εκατ. $ σε αγωγή παραβίασης ιδιωτικής ζωής

Αλλά ο Kapur παραμένει αισιόδοξος ότι καθώς οι άνθρωποι μετακινούνται σε ένα υβριδικό περιβάλλον, θα συνεχίσουν να αναζητούν ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνούν.

Πρόσθεσε ότι η επιχείρηση «κινητής τηλεφωνίας και χωρίς τριβές» του Zoom έχει αυξηθεί «από μηδέν σε 2 εκατομμύρια χρήστες σε λιγότερο από δύο χρόνια. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες cloud

«Οι αριθμοί μας λένε ότι οι πελάτες εξακολουθούν να επενδύουν και να συνεχίζουν να επενδύουν στο Zoom μετά την πανδημία», είπε.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS