ΑρχικήUpdatesZoom: Προσθέτει αυτόματες ενημερώσεις σε Windows και macOS

Zoom: Προσθέτει αυτόματες ενημερώσεις σε Windows και macOS

Την κυκλοφορία μιας δυνατότητας αυτόματης ενημέρωσης ανακοίνωσε χθες το Zoom, η οποία στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας ενημέρωσης για desktop clients.

Zoom

Δείτε επίσης: Το Zoom θα πληρώσει 85 εκατ. $ σε αγωγή παραβίασης ιδιωτικής ζωής

Η νέα λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για desktop Zoom clients σε Windows και macOS, με την πλατφόρμα Linux να μην υποστηρίζεται ακόμα.

Η δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιασκέψεων, λέει ότι οι χρήστες κινητών συσκευών μπορούν επίσης να ενημερώνουν αυτόματα τις εφαρμογές τους μέσω των ενσωματωμένων αυτόματων ενημερώσεων των καταστημάτων εφαρμογών τους.

Για τους περισσότερους μεμονωμένους χρήστες, οι αυτόματες ενημερώσεις θα είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή. Όταν είναι ενεργοποιημένες, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να εξαιρεθούν από τις αυτόματες ενημερώσεις για τον desktop client τους μετά την πρώτη εγκατάσταση ή την πρώτη ενημέρωση όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα“, δήλωσε ο Jeromie Clark , Τεχνικός Υπεύθυνος Προϊόντων Ασφάλειας & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Zoom.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν αυτήν την προτίμηση ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας ή καταργώντας την επιλογή “Αυτόματη ενημέρωση του Zoom μου” στην περιοχή Zoom > Ρυθμίσεις > Γενικά.”

Δείτε ακόμα: Zoom: Εξαγοράζει τη Five9 έναντι $14,7 δισ. – Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της εταιρείας

αυτόματες ενημερώσεις

Οι χρήστες του Zoom θα μπορούν να αλλάζουν μεταξύ συχνοτήτων αργής και γρήγορης ενημέρωσης, με λιγότερο συχνές ενημερώσεις και εστίαση στη μεγιστοποίηση της σταθερότητας όταν είναι επιλεγμένη η επιλογή Αργή. Οι πιο πρόσφατες λειτουργίες και ενημερώσεις θα εγκατασταθούν μόλις είναι διαθέσιμες όταν επιλέγετε το κανάλι Γρήγορης ενημέρωσης.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο κανάλι ενημέρωσης, οι κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας του προγράμματος-client Zoom θα κυκλοφορήσουν αυτόματα σε όλους τους χρήστες που έχουν ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις.

Το Zoom έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) από τον Σεπτέμβριο του 2020, κρυπτογράφηση end-to-end (E2EE) τον Οκτώβριο του 2020 και βελτιώσεις ασφαλείας για να σταματήσει τα zoombombing troll ένα μήνα αργότερα.

Το λογισμικό τηλεδιάσκεψης της εταιρείας έχει γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής τρόπος για επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες και φιλοξενεί διαδικτυακές συναντήσεις από την αρχή της πανδημίας.

Δείτε επίσης: LuminousMoth: Η κινεζική APT καταχράται το Zoom brand για να στοχεύσει κυβερνητικές υπηρεσίες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Zoom, Eric S. Yuan, ανέφερε μια σημαντική άνοδο τον Απρίλιο του 2020, αφού η πλατφόρμα έφτασε τους 300 εκατομμύρια ημερήσιους συμμετέχοντες. Οι αυτόματες ενημερώσεις για desktop clients έρχονται την κατάλληλη στιγμή, καθώς το Zoom έχει διορθώσει πάνω από δώδεκα ελαττώματα ασφαλείας μέσης και υψηλής σοβαρότητας, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS