ΑρχικήHow ToZoom: Πως να το ενημερώσετε σε όλες τις συσκευές

Zoom: Πως να το ενημερώσετε σε όλες τις συσκευές

Για να συνεχίσετε την ομαλή λειτουργία των εικονικών σας συναντήσεων και για να έχετε μια συνολική σταθερή εμπειρία από το Zoom, θα πρέπει να διατηρείτε ενημερωμένη την εφαρμογή Zoom σε όλες τις συσκευές σας. Θα σας δείξουμε παρακάτω τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε!

Δείτε επίσης: Zoοm: Προσθέτει αυτόματες ενημερώσεις σε Windows και macOS

Zoom

Ενημερώστε το Zoom στο Desktop

Σε Windows και Mac, το Zοom ενημερώνεται αυτόματα. Χρειάζεται μόνο να κάνετε εναλλαγή σε one-time setting και ενεργοποιεί τις αυτόματες ενημερώσεις. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση, μπορείτε ακόμα να κάνετε μια χειροκίνητη ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή ή να κάνετε λήψη του πιο πρόσφατου αρχείου εφαρμογής από τον ιστότοπο Zoom.

Σε ένα μηχάνημα Linux, δεν έχετε την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης στο Zoom. Θα πρέπει να βασιστείτε σε μεθόδους μη αυτόματης ενημέρωσης.

Δείτε επίσης: Το Zοom θα πληρώσει 85 εκατ. $ σε αγωγή παραβίασης ιδιωτικής ζωής

Αυτόματη ενημέρωση Zoom (Windows και Mac)

Για να κάνετε το Zοom να πραγματοποιεί αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων εφαρμογών, ενεργοποιήστε το one-time option στην εφαρμογή ως εξής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή σας, καθώς θα τα χρειαστείτε για να ενεργοποιήσετε την επιλογή.

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία του Zoom, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

Zoom

Στο μενού προφίλ, κάντε κλικ στο “Settings”.

Zoom

Στο παράθυρο “Settings”, από την αριστερή πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε “General”.

Zoom

Στο παράθυρο στα δεξιά, εναλλάξτε την επιλογή “Automatically Keep Zoom Up to Date”. Μπορεί να λάβετε μια προτροπή διαχειριστή, στην οποία πρέπει να επιλέξετε το ναι.

Zoom

Δίπλα στην επιλογή “Automatically Keep Zoοm Up to Date”, έχετε ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε πόσο συχνά θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για το Zoοm.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

  • Slow: Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, το Zoοm θα λαμβάνει λιγότερες ενημερώσεις, αλλά η εμπειρία σας στην εφαρμογή θα είναι πιο σταθερή.
  • Fast: Αυτή η επιλογή θα σας παρέχει πιο συχνές ενημερώσεις, αλλά με πιθανό κόστος τη σταθερότητα της εφαρμογής.
Zoom

Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας κλείνοντας το παράθυρο “Settings”.

Χειροκίνητη ενημέρωση του Zoom (Windows, Mac και Linux)

Εάν χρησιμοποιείτε Linux ή εάν το Zoοm δεν φαίνεται να ενημερώνεται αυτόματα στον υπολογιστή σας Windows ή Mac, αναγκάστε την εφαρμογή να ελέγξει και να εγκαταστήσει νέες ενημερώσεις.

Δείτε επίσης: Zoοm: Εξαγοράζει τη Five9 έναντι $14,7 δισ. – Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της εταιρείας

Για να το κάνετε αυτό, πρώτα ανοίξτε το Zoom στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία του Zoom, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

Zoom

Στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ στο «Check for Updates».

Zoom

Θα δείτε ένα παράθυρο “Zoom Update”. Εδώ, το Zoom θα ελέγχει για τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, θα εγκατασταθεί. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, θα δείτε ένα μήνυμα που θα αναφέρει “You are up to date”.

Όταν εγκατασταθούν οι ενημερώσεις ή εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κλείστε το παράθυρο “Zoom Update” κάνοντας κλικ στο “Close”.

Zoom

Και το Zoom είναι πλέον ενημερωμένο στον υπολογιστή σας. Τώρα μπορείτε να συμμετάσχετε στις συσκέψεις Zoom με αυτήν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Λήψη και ενημέρωση του Zoοm (Windows, Mac και Linux)

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα όπου το Zoom δεν ανοίγει στον υπολογιστή σας ή δεν ενημερώνεται χρησιμοποιώντας τις επιλογές εντός εφαρμογής, κατεβάστε την πιο πρόσφατη εφαρμογή Zoom από τον ιστότοπό της και εγκαταστήστε την στον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Zoom.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στον ιστότοπο Zoom Download Center.

Στον ιστότοπο, κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί “Download”. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται λήψη της εφαρμογής Zoom στον υπολογιστή σας.

Zoom

Όταν γίνει λήψη της εφαρμογής, ανοίξτε το φάκελο όπου την αποθηκεύσατε και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο της εφαρμογής.

Zoom

Εγκαταστήστε την εφαρμογή ως συνήθως και όταν ολοκληρωθεί, θα εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση Zoοm.

Ενημερώστε το Zοom στο Android

Σε τηλέφωνα Android, χρησιμοποιήστε το Google Play Store για να διατηρείτε το Zοom ενημερωμένο.

Για να ελέγξετε για ενημερώσεις, ανοίξτε το Play Store στο τηλέφωνό σας. Πατήστε το πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος και πληκτρολογήστε “Zoom” (χωρίς εισαγωγικά).

Στα αποτελέσματα αναζήτησης, πατήστε “Zoοm”.

Στη σελίδα της εφαρμογής Zoom, πατήστε το κουμπί “Update” για να ενημερώσετε την εφαρμογή. Εάν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί, η εφαρμογή σας είναι ήδη ενημερωμένη.

Είστε έτοιμοι!

Ενημερώστε το Zoom σε iPhone και iPad

Όπως και με το Android, σε iPhone και iPad, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίσημο App Store για να ενημερώσετε την εφαρμογή Zoom.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το App Store στο τηλέφωνό σας. Στο App Store, στο κάτω μέρος, πατήστε την καρτέλα “Updates”.

Στην καρτέλα “Updates”, θα δείτε διαθέσιμες ενημερώσεις για όλες τις εφαρμογές σας. Εδώ, βρείτε το “Zoοm” και πατήστε το “Update” που είναι δίπλα του.

Εάν δεν βλέπετε το “Zoοm” σε αυτή τη λίστα, αυτό σημαίνει ότι το Zοom είναι ήδη ενημερωμένο στο τηλέφωνό σας.

Εάν πατήσατε το κουμπί “Update”, περιμένετε μέχρι το App Store να εγκαταστήσει την ενημέρωση. Στη συνέχεια, εκκινήστε το Zoom και θα είστε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS