ΑρχικήinetΧρήστες iPhone δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο WhatsApp

Χρήστες iPhone δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο WhatsApp

Οι χρήστες iPhone δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο WhatsApp σήμερα. Για άγνωστο λόγο, η εφαρμογή iOS διακόπτεται λίγο μετά την προσπάθεια του χρήστη να την ανοίξει και το ζήτημα επηρεάζει πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ώρες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Κυκλοφόρησε μια λειτουργία πληρωμής cryptocurrency (ΗΠΑ)

iPhone WhatsApp

Δείτε επίσης: WhatsApp: Νέες δυνατότητες disappearing messages για ενίσχυση του απορρήτου

Όπως αναφέρουν χρήστες στο Twitter, το WhatsApp απλώς σταμάτησε να λειτουργεί στο iPhone. Το 9to5Mac μπόρεσε να επιβεβαιώσει το σφάλμα καθώς το WhatsApp κολλάει μερικές φορές αφού πατήσετε το εικονίδιο της εφαρμογής, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση στη λίστα συνομιλιών ή την αποστολή μηνυμάτων σε άλλους.

Δεν υπήρξαν ενημερώσεις WhatsApp που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο App Store και ακόμη και η έκδοση beta του WhatsApp που είναι διαθέσιμη μέσω του TestFlight καταρρέει χωρίς λόγο. Αυτό υποδηλώνει ότι το σφάλμα μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα με τους servers του Facebook και όχι σε κάποια δυσλειτουργία στην εφαρμογή iOS.

Με βάση τις αναφορές χρηστών, το σφάλμα φαίνεται να επηρεάζει τόσο τις κανονικές εφαρμογές WhatsApp όσο και WhatsApp Business.

Δείτε επίσης: WhatsApp για iOS: Δοκιμάζεται το νέο κουμπί «undo» για Status posts

Αν και ορισμένοι χρήστες έχουν συσχετίσει το σημερινό σφάλμα με την ενημέρωση iOS 15.2, η εφαρμογή αντιμετώπιζε προβλήματα και με προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για κινητά της Apple. Το WhatsApp μέχρι στιγμής δεν έχει αναγνωρίσει το σφάλμα που επηρεάζει τους χρήστες iPhone.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS