ΑρχικήHow ToΠως κάνω εγκατάσταση Parsec, Teamviewer και Anydesk

Πως κάνω εγκατάσταση Parsec, Teamviewer και Anydesk [Οδηγός για αρχάριους]

Αναρωτιέσαι πως κάνω εγκατάσταση το Parsec ή το Teamviewer ή το Anydesk; Μην αγχώνεσαι, είναι πανεύκολο και αυτός ο οδηγός για αρχάριους θα σε βοηθήσει! Στις μέρες μας η χρήση ενός remote desktop software είναι αναγκαία σε πολλούς τομείς όπως στον εργασιακό χώρο ή ακόμη και στην επικοινωνία με τους φίλους μας. Ένα remote desktop software είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μας βοηθά να αποκτήσουμε τον έλεγχο σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ενώ προβάλλουμε την οθόνη του στην δική μας συσκευή και κατ’επέκταση, αφού επικοινωνήσουμε με τον χρήστη, να πραγματοποιήσουμε διεργασίες στην συσκευή του.


Δες τον οδηγό που ακολουθεί:

Πάμε να δούμε τα τρία κορυφαία remote desktop softwares που χρησιμοποιούνται ευρέως και μάθε χρήσιμες πληροφορίες πριν κάνεις εγκατάσταση το Parsec ή το Teamviewer ή το Anydesk:

Parsec

Το Parsec είναι ένα γνωστό remote desktop software και χρησιμοποιείται στους τομείς της εργασίας και του gaming. Είναι συμβατό με Windows, MacOS, Android, Chrome (για χρήση μέσω του browser), Raspberry Pi3 και Linux. Στην κύρια ιστοσελίδα του λογισμικού μπορούμε να βρούμε κατηγοριοποιημένα links τα οποία συμβάλλουν σε κάθε περίπτωση χρήσης. Οι κατηγορίες είναι 3:

Αρχικά μπορείτε να κατεβάσετε το Parsec for Teams το οποίο έχει την συνδρομή των 30$/μήνα και χρησιμοποιείται για απομακρυσμένο έλεγχο στον εργασιακό χώρο, με μεγάλες ομάδες υπαλλήλων να το αξιοποιούν και να κάνουν την δουλειά τους ακόμα πιο παραγωγική.

Τα κορυφαία remote desktop softwares: Parsec, Teamviewer και Anydesk
Τα κορυφαία remote desktop softwares: Parsec, Teamviewer και Anydesk

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε το Parsec for gaming. Η συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής είναι δωρεάν και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με τους φίλους σας κατά την διάρκεια παιχνιδιών για να αποκτήσετε πρόσβαση στους υπολογιστές τους.

Η τρίτη κατηγορία του remote desktop software είναι το Parsec Warp. Η έκδοση αυτή κοστίζει 99,99 δολάρια τον χρόνο και προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες από τις προηγούμενες εκδόσεις που αναφέραμε. Αναλυτικότερα, το Parsec Warp προσφέρει πιο όμορφα χρώματα κατά την διάρκεια του stream, υποστήριξη για γραφίδα και τάμπλετ καθώς και πρόσθετες ρυθμίσεις για το display αφού μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 3 συνδεδεμένες οθόνες στο stream!

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριλάβετε την εφαρμογή σε κάποιο δικό σας προιόν ή πρόγραμμα.

Για να δεις πως να κάνεις εγκατάσταση το Parsec, τσέκαρε αυτόν τον οδηγό.

Teamviewer

Τα κορυφαία remote desktop softwares: Parsec, Teamviewer και Anydesk
Τα κορυφαία remote desktop softwares: Parsec, Teamviewer και Anydesk

Το Teamviewer είναι ένα ολοκληρωμένο remote desktop software που λειτουργεί με σχεδόν όλες τις πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android και iOS. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει την απομακρυσμένη χρήση υπολογιστών και κινητών συσκευών από οπουδήποτε στον κόσμο. Επιπλέον επιτρέπει την σύνδεση με διακομιστές, μηχανήματα εμπορικού επιπέδου και συσκευές IoT από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή μέσω του ασφαλούς παγκόσμιου δικτύου της απομακρυσμένης πρόσβασης. To Teamviewer έχει επίσης διαφορετικές εκδόσεις. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε την εφαρμογή στο σπίτι τότε μπορείτε να την εγκαταστήσετε δωρεάν, ενώ αν το χρειάζεστε στον εργασιακό σας χώρο, είναι εφικτό να έχετε την αναβαθμισμένη έκδοση με 29,90€/μήνα για έναν χρήστη, με 59,90€/μήνα για 15 χρήστες και με 129,90/μήνα για 30 χρήστες με 3 παράλληλες διασυνδέσεις κάθε φορά.

Για να δεις πως να κάνεις εγκατάσταση το Teamviewer, τσέκαρε αυτόν τον οδηγό.

Anydesk

Τα κορυφαία remote desktop softwares: Parsec, Teamviewer και Anydesk
Τα κορυφαία remote desktop softwares: Parsec, Teamviewer και Anydesk

Το Anydesk είναι μια ακόμη εφαρμογή απομακρυσμένης σύνδεσης και αποτελεί ένα πολύ ελαφρύ remote desktop service αφού είναι μόνο 3.8 MB. Το λογισμικό μπορεί να τρέξει σε Windows, MacOS, Android, iOS, Raspberry Pi3, Linux, ChromeOS και FreeBSD. Για να εγκαταστήσετε στον προσωπικό σας υπολογιστή το Anydesk, δεν χρειάζετε να πληρώσετε κάποια συνδρομή ωστόσο όπως και στις υπόλοιπες εφαρμογές η χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον απαιτεί την επιλογή ενός πακέτου επί πληρωμή. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον εργασιακό σας υπολογιστή με 9,90€/μήνα για έναν χρήστη, με 19,90€/μήνα για 3 συσκευές ανά χρήστη και με 29,90€/μήνα για 3 συσκευές ανά χρήστη ενώ θα σας δοθούν και πρόσθετες δυνατότητες για να εξατομικεύσετε την εφαρμογή στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου.

Για να δεις πως να κάνεις εγκατάσταση το Anydesk, τσέκαρε αυτόν τον οδηγό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS