ΑρχικήUpdatesLinux Debian 11.3- Bullseye: Νέα ενημέρωση λύνει προβλήματα ασφαλείας

Linux Debian 11.3- Bullseye: Νέα ενημέρωση λύνει προβλήματα ασφαλείας

Το Debian είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιτραπέζιους υπολογιστές με έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Ως εκ τούτου, βασίζονται πάνω του διάφορες διανομές Linux, συμπεριλαμβανομένων των Ubuntu και Linux Mint. Η έκδοση 11.3, με την κωδική ονομασία «Bullseye», είναι μια λεγόμενη έκδοση που θα υποστηρίζεται για πολύ καιρό ακόμη και θα παρέχονται ενημερώσεις για αυτό για τα επόμενα πέντε χρόνια. Βρείτε παρακάτω τις σημειώσεις έκδοσης για την τρίτη αυτή ενημέρωση.

Debian: Ενημέρωση λογισμικού έκδοσης 11.3
Linux Debian 11.3- Bullseye: Νέα ενημέρωση λύνει προβλήματα ασφαλείας

Διαβάστε επίσης: QNAP: Σοβαρό Linux bug επηρεάζει τις περισσότερες NAS συσκευές

Kυκλοφόρησε νέα ενημέρωση Linux Debian 11.3 – Bullseye:

Η ομάδα του πρότζεκτ Debian είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη ενημέρωση της σταθερής διανομής του λειτουργικού Debian 11 (με κωδικό όνομα bullseye). Αυτή η ενημέρωση λογισμικού προσθέτει κυρίως διορθώσεις για προβλήματα ασφαλείας μαζί με μερικές προσαρμογές για πιο σοβαρά προβλήματα. Οι συμβουλές για την διατήρηση της ασφάλειας έχουν ήδη δημοσιευθεί ξεχωριστά και αναφέρονται όπου υπάρχουν.

Λάβετε υπόψη ότι η ενημέρωση δεν αποτελεί μια νέα έκδοση του Debian 11 αλλά ενημερώνει μόνο ορισμένα από τα πακέτα που περιλαμβάνονται στο λειτουργικό. Δεν χρειάζεται να πετάξετε τα παλιά μέσα της προηγούμενης έκδοσης του λειτουργικού. Μετά την εγκατάσταση, τα πακέτα μπορούν να αναβαθμιστούν στις τρέχουσες εκδόσεις λογισμικού χρησιμοποιώντας ένα ενημερωμένο mirror link του Debian.

Διαβάστε επίσης: Σφάλμα στο Linux δίνει δικαιώματα root σε όλες τις μεγάλες διανομές

Debian: Ενημέρωση λογισμικού έκδοσης 11.3
Linux Debian 11.3- Bullseye: Νέα ενημέρωση λύνει προβλήματα ασφαλείας

Όσοι εγκαθιστούν συχνά ενημερώσεις από το security.debian.org δεν θα χρειαστεί να ενημερώσουν πολλά πακέτα και οι περισσότερες από τις αλλαγές τέτοιου είδους, περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη ενημέρωση.

Νέες εικόνες από την διαδικασία της εγκατάστασης της ενημέρωσης, θα είναι διαθέσιμες σύντομα στην ιστοσελίδα. Η αναβάθμιση μιας υπάρχουσας εγκατάστασης του λειτουργικού στην συγκεκριμένη ενημέρωση, μπορεί να επιτευχθεί αν στρέψετε το σύστημα διαχείρισης των πακέτων σε ένα από τα πολλά HTTP mirror links του Debian.

Πηγή πληροφοριών: tweakers.net

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS