ΑρχικήgamingFortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls

Fortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls

Η εμπειρία mobile touch στο «Fortnite» είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του GeForce NOW, με streaming σε υποστηριζόμενες mobile συσκευές μέσω του iOS Safari και της εφαρμογής NVIDIA GeForce NOW για Android.

Το Fortnite στο GeForce NOW με touch controls στο κινητό είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα μέλη, μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού Safari στο iOS και της εφαρμογής GeForce NOW για Android.

Η πλήρης κυκλοφορία του παιχνιδιού — συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης της λίστας αναμονής — ακολουθεί μια επιτυχημένη περίοδο beta κατά την οποία περισσότεροι από 500.000 συμμετέχοντες έκαναν stream πάνω από 4 εκατομμύρια sessions σε εκατοντάδες τύπους κινητών συσκευών.

Δείτε επίσης: Fortnite: Επιστρέφει στα iPhone παρά την μάχη της Epic κατά της Apple

Fortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls
Fortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls

Η κλειστή έκδοση beta έδωσε στην ομάδα του GeForce NOW την ευκαιρία να δοκιμάσει και να μάθει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα βελτιστοποιημένα on-screen touch controls και μενού παιχνιδιών, με το gameplay να φαίνεται διαισθητικό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία touch που μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες beta, των οποίων τα εκατομμύρια streaming sessions κατέστησαν δυνατές αυτές τις βελτιώσεις, με τριήμερη συνδρομή Priority — ή τριήμερη παράταση για τα υπάρχοντα μέλη RTX 3080 και μέλη Priority. Δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες.

Το GeForce NOW παρέχει σε εκατομμύρια παίκτες την ευκαιρία να μεταδώσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια για υπολογιστή — όπως το Fortnite — σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Τα παιχνίδια κάνουν render σε υπολογιστές στο cloud με υψηλής απόδοσης GPU NVIDIA και μεταφέρουν το παιχνίδι πίσω στις συσκευές σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο. Επισκεφτείτε τη σελίδα της συνδρομής GeForce NOW και επιλέξτε ένα από τα τρία επίπεδα απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής της δωρεάν συνδρομής. Τα μέλη RTX 3080 και Priority απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία με γραφικά υψηλότερης ποιότητας, ταχύτερη πρόσβαση σε servers και περισσότερες δυνατότητες. Αφού εγγραφείτε, κατεβάστε εφαρμογές streaming παιχνιδιών GeForce NOW για υπολογιστή, Mac, Android ή τηλεόραση ή ξεκινήστε το streaming κατευθείαν από το play.geforcenow.com.

Δείτε επίσης: Η Epic δεν θα ενημερώσει το Fortnite για να τρέχει στο Steam Deck

Τα μέλη μπορούν να συνδέσουν τον δικό τους λογαριασμό Epic Games από το μενού Settings > Connections για αυτόματη σύνδεση στο Fortnite κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού.

Με την προσθήκη των touch controls, οι παίκτες του Fortnite mobile έχουν απόδοση GeForce την οποία μπορούν να αγγίξουν. Τα μέλη του RTX 3080 κάνουν streams με βελτιωμένα γραφικά που αποδίδονται με ταχύτητα έως και 120 fps σε επιλεγμένες συσκευές Android 120 Hz και μπορούν να παίξουν με εκατομμύρια άλλους παίκτες Fortnite σε όλο τον κόσμο.

Fortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls
Fortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls

Το GeForce NOW διαχειρίζεται patches και ενημερώσεις παιχνιδιών για τα μέλη. Καθώς κυκλοφορούν οι νέες σεζόν, τα μέλη είναι πάντα έτοιμα για παιχνίδι. Όταν το no-build Battle Royale έφτασε στο Fortnite με την κυκλοφορία του Fortnite Zero Build, τα μέλη του GeForce NOW μπόρεσαν να παίξουν αμέσως.

Ως ευχαριστώ στα μέλη που βοήθησαν στη βελτίωση των mobile touch controls  στο Fortnite κατά την κλειστή περίοδο beta, οι συμμετέχοντες μπορούν να εξαργυρώσουν μια τριήμερη συνδρομή Priority στο GeForce NOW. Τα μέλη Priority έχουν υψηλότερη απόδοση, πρόσβαση σε premium servers και εκτεταμένα εξάωρα sessions, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Τα μέλη εξαργυρώνουν τη δωρεάν προωθητική συνδρομή — ή την επέκταση της υπάρχουσας συνδρομής Founders, Priority ή RTX 3080 — πραγματοποιώντας σύνδεση στο portal εξαργύρωσης και ακολουθώντας τις οδηγίες για ενεργοποίηση. Οι συμμετέχοντες στην έκδοση beta θα λάβουν και ένα email τις επόμενες ημέρες με πρόσθετες λεπτομέρειες.

Τα μέλη μπορούν να βρουν αυτά και άλλα παιχνίδια στο streaming στο cloud αυτήν την εβδομάδα:

  • DEADCRAFT (Νέα κυκλοφορία στο Steam)
  • Old World (Νέα κυκλοφορία στο Steam)
  • Vampire: The Masquerade Swansong (Νέα κυκλοφορία στο Epic Games Store)
  • Dolmen (Νέα κυκλοφορία στο Steam, 20 Μαΐου)
  • Trigon: Space Story (Epic Games Store)

Μπορείτε και εσείς να βιώσετε τη φανταστική εμπειρία του mobile touch στο Fortnite αν γίνετε μέλος του GeForce NOW αφού το παιχνίδι μπορεί να μεταδοθεί σε iOS κινητά μέσω του Safari και σε Android κινητά με την εφαρμογή GeForce NOW.

Πηγή: blogs.nvidia.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS