ΑρχικήUpdatesAnker USB-C Docking Station: Υποστήριξη τριπλής οθόνης σε M1 Mac

Anker USB-C Docking Station: Υποστήριξη τριπλής οθόνης σε M1 Mac

Anker USB-C Docking Station για M1 Mac: Εδώ και χρόνια οι υπολογιστές Mac της Apple που βασίζονται σε M1 επεξεργαστή έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν μόνο μια οθόνη. Υπάρχουν όμως τρόποι να ξεφύγουν από αυτό τον περιορισμό. Για αυτό και η Anker λανσάρει το 10-in-1 USB-C docking station το οποίο προσφέρει υποστήριξη περισσότερων από μια οθόνες.

Η βάση σύνδεσης του Anker 563 USB-C περιέχει δυο θύρες HMDI και μια θύρα Display Port και αξιοποιεί την μεταφορά πολλαπλών ροών για την μεταφορά πολλών σημάτων βίντεο σε μια μόνο σύνδεση.

Δείτε Ακόμα: Ποιες είναι οι θύρες υπολογιστών και πως λειτουργούν;

Anker USB-C Docking Station: Υποστήριξη τριπλής οθόνης σε M1 Mac

Με δεδομένο ότι αυτός ο διανομέας λειτουργεί μονάχα μέσω ενός καλωδίου USB type C υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης οι οποίοι περιορίζουν την ποιότητα των οθονών που μπορείτε να συνδέσετε.

Εάν θελήσετε δηλαδή να προσθέσετε μια ενιαία οθόνη 4K μπορείτε να το κάνετε από μια από τις θύρες HDMI αλλά η οθόνη θα τρέχει μόνο στα 30 HZ.Τώρα άμα θελήσετε να συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη Display Port η ανάλυση της θα περιορίζεται σε 2K το καθένα στα 50Hz με 60Ηz ανάλογα βέβαια με την διαμόρφωση. Άρα ενώ αυτή η βάση μπορεί να είναι μια σταθερή και εύκολη λύση για ρυθμίσεις παραγωγικότητας σε όχι απαραίτητα υψηλές αναλύσεις οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν τους περιορισμούς που έχει.

Περά από την υποστήριξη οθόνης η βάση σύνδεσης της Anker563 περιλαμβάνει μια μεγάλη ποσότητα άλλων ports συμπεριλαμβανομένης και μιας θύρας USB-C Power Delivery που παρέχει έως και 100 watt στον κεντρικό υπολογιστή και 5 Gbps downstream USB ports: μια USB-C μέχρι 30 watts και μια USB-A μέχρι 7.5 watts. Δυο επιπλέον θύρες USB-A 2.0  είναι καλές για περιφερειακά όπως πληκτρολόγια και ποντίκια ενώ μια θύρα Gigabit Ethernet και μια θύρα εισόδου/εξοδου AUX ολοκληρώνουν την ρύθμιση.

Το Anker 563 με μέγεθος μόλις λίγο λιγότερο από 7 ίντσες, περίπου 3 ίντσες πάχος και τροφοδοτείται από ένα εξωτερικό κουτί ισχύς 180 Watt. Η τιμή που προσδιορίζεται στα 249,99$ και είναι τώρα στην διάθεση σας από την Anker και την Amazon.

Σχετικά με νέα ανακοίνωση της Anker πολλά από τα πρόσφατα ανακοινωθέντα προϊόντα της εταιρίας έχουν βγει στην διάθεση του κοινού και είναι πλέον διαθέσιμα για αποστολή, συμπεριλαμβανόμενου και του τεραστίου 757 Portable Power Station (1399$ σε Anker και Amazon ) και του Nebula Cosmos Laser 4K Projector ($2199 σε Nebula και Amazon ).

Ο  πολυαναμενόμενος φορτιστής GaN 100 Watt Anker 736 χρώματος μαύρο ο οποίος με την κυκλοφορία του πριν έναν μήνα εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις λίγες ώρες είναι τώρα διαθέσιμος σε λευκό χρώμα στα 79,99 $ στο Amazon.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS