ΑρχικήReviewsΗ Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπο σας στο...

Η Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπο σας στο ψυγείο της

Η Samsung προσθέτει μια νέα και εξαιρετικά εκμεταλλεύσιμη επιλογή προσαρμογής στη σειρά των Bespoke ψυγείων της. Μπορείτε να στείλετε στην εταιρεία 500$ και να εκτυπώσετε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα θέλετε στις διπλές πόρτες του ψυγείου. Θα μπορούσατε να επιλέξετε έναν αγαπημένο πίνακα ζωγραφικής, τα doodles του παιδιού σας ή απλώς να βάλετε το δικό σας πρόσωπο στο δικό σας ψυγείο χωρίς κανένα καλό λόγο.

Δείτε επίσης: Health Connect: Google και Samsung διευκολύνουν τον συγχρονισμό fitness data μεταξύ apps

Η Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπό σας στο ψυγείο της. Bespoke
Η Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπό σας στο ψυγείο της

Η επιλογή για τα Bespoke ψυγεία, θα κυκλοφορήσει για τους αγοραστές κάποια στιγμή αργότερα μέσα στον χρόνο (εάν θέλετε να γνωρίζετε πότε θα μπορείτε να την αξιοποιήσετε, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για ειδοποιήσεις) και αν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα ψυγείο από τη σειρά Samsung Bespoke, μπορείτε να παραγγείλετε τα panel της κάθε πόρτας ξεχωριστά και να τα αλλάξετε. Το κόστος είναι 250$ ανά panel και η Samsung λέει ότι θα χρειαστούν περίπου 8 εβδομάδες για να εκτυπωθούν και να αποσταλούν σε εσάς.

Η σειρά των Bespoke ψυγείων διαφημίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη Samsung δεδομένου ότι έχει τόσο πολλές επιλογές για προσαρμογή. Προηγουμένως, ωστόσο, μπορούσατε να διαλέξετε μόνο από μια περιορισμένη επιλογή χρωμάτων και μερικές συγκεκριμένες εκτυπώσεις (στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε μονάδες ψυγείων με το Union Flag εγκαίρως για το Platinum Jubilee της Queen Elizabeth II).

Η Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπό σας στο ψυγείο της. Bespoke
Η Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπό σας στο ψυγείο της

Δείτε επίσης: Η Samsung συζητά για να αυξήσει τα chipmaking prices έως και 20%

Το να δοθεί στους πελάτες η επιλογή από τη Samsung να προσθέσουν όποια εικόνα τους αρέσει στο Bespoke ψυγείο τους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε κάποια πολύ άσχημα ψυγεία να κάθονται στις κουζίνες των ανθρώπων, αλλά αυτό είναι ένα μέρος της γοητείας της προσαρμοστικότητας του ψυγείου. Η Samsung μας λέει ότι θα εποπτεύει τις εικόνες που ζητούν οι πελάτες για τα ψυγεία τους, μέσω ενός συνδυασμού αυτοματοποιημένων φίλτρων και ανθρώπινης εξέτασης. Θα ψάξουν για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων και ακατάλληλες εικόνες, αλλά εκτός από αυτά μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε!

Πηγή: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS