ΑρχικήReviewsΤο νέο OnePlus Nord 2T έρχεται με fast charging 80W

Το νέο OnePlus Nord 2T έρχεται με fast charging 80W

Η OnePlus ανακοινώνει σήμερα και επίσημα μια τριάδα συσκευών πιο προσιτή στον πελάτη (στην Ευρώπη): Το OnePlus Nord 2T το Nord CE 2 Lite και τα ασύρματα Nord Buds ακουστικά. Η τιμή του Nord 2T ανέρχεται στα 399€ και παρουσιάζεται ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του περσινού Nord 2. Από την άλλη το Nord CE 2 Lite είναι ένα step-down μοντέλο του Nord CE 2 Lite 2 και ανέρχεται στην τιμή των 299€. Τέλος έχουν κυκλοφορήσει και τα Nord Buds τα οποία πωλούνται στα 49€.

Δείτε επίσης: Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 150 W

OnePlus Nord

Το One Plus Nord 2T δεν θα εκπλήξει κανέναν εξοικειωμένο προκάτοχο με τα χαρακτηριστικά του. Έχει ταχύτερη φόρτιση και αναβαθμισμένο chip αλλά μέχρι εκεί. Η οθόνη και η κάμερες του σε γενικές γραμμές παραμένουν ίδιες. Το One Plus Nord 2T θα είναι διαθέσιμο με 8 GB μνήμης RAM 128GB αποθηκευτικού χώρου και η τιμή του ανέρχεται στα 399€,και υπάρχει και άλλη μια έκδοση η οποία βγαίνει στα 12 GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και η τιμή του είναι στα 499€.

Δείτε επίσης: Το ανανεωμένο tablet Fire 7 της Amazon έχει επιτέλους θύρα USB-C

Επόμενο είναι το Nord CE 2 Lite με 299€ το οποίο είναι λίγο φθηνότερο από το Nord CE 2 και κοστίζει 349€. Με αυτή την τιμή αγοράζετε ένα κινητό το οποίο διαθέτει έναν μεσαίο επεξεργαστή Snapdragon 695 με 6 GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh που μπορεί να φορτιστεί αρκετά γρήγορα ως και 33 W. Στο πίσω μέρος το κινητό έχει 3 κάμερες με τον κύριο αισθητήρα να είναι στα 64 megapixel και οθόνη 6,59 ιντσών 1080p με ρυθμό ανανέωσης 120Hz ο οποίος είναι εκπληκτικά υψηλός για ένα κινητό με τέτοια τιμή.

OnePlus Nord

Δείτε επίσης: Η Samsung χρεώνει 500 δολάρια για να βάλετε το πρόσωπο σας στο ψυγείο της

Τέλος στα μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσουνε τα νέα Nord Buds.Τα Nord Buds θα διαθέτουν Dolby Atmos υποστήριξη και θα προσφέρουν 7 ώρες αναπαραγωγής ανά φόρτιση(αυτές οι ώρες αυξάνονται στις 30 με την θήκη φόρτισης). Επίσης έχουν πιστοποίηση IP55 για αντοχή στην σκόνη και το νερό, όλα αυτά στην προσιτή τιμή των 38€.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS