ΑρχικήinetElon Musk: Φωτογραφία του από πάλη σούμο δείχνει ότι είναι έτοιμος να...

Elon Musk: Φωτογραφία του από πάλη σούμο δείχνει ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Putin

Ο Elon Musk ως σούμο, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Vladimir Putin.

Elon Musk Putin

Ο Elon Musk μοιράστηκε μια φωτογραφία που τον δείχνει να συμμετέχει σε μια πάλη σούμο. Η ιδιαίτερη φωτογραφία ήρθε ως απάντηση στον CEO της Binance που σχολίασε κάτω από το tweet που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα ο Musk και στο οποίο καλούσε τον Vladimir Putin σε μονομαχία.

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη μονομαχία, το αφεντικό της SpaceX και της Tesla είπε τότε ότι το διακύβευμα είναι η Ουκρανία.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk προσφέρει Internet με την Starlink στους Ουκρανούς.

Λίγο αργότερα, ο Musk έκανε ένα άλλο tweet, απευθυνόμενος στον επίσημο λογαριασμό του προέδρου της Ρωσίας στο Twitter: «Συμφωνείτε με αυτόν τον αγώνα;», έγραψε.

Ο Elon Musk έχει κάνει μια σειρά από δημοσιεύσεις σχετικά με την πρόκλησή του στον κ. Putin, συμπεριλαμβανομένων tweets για το πώς περίμενε να κερδίσει τον αγώνα.

Elon Musk: Φωτογραφία του από πάλη σούμο δείχνει ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Putin

Όπως είπαμε και παραπάνω, η τελευταία από αυτές τις αναρτήσεις ήρθε ως απάντηση στον Changpeng Zhao, τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας crypto, Binance. Το αφεντικό της Binance, που είναι επίσης γνωστός ως CZ, έγραψε στο Twitter: «Αδερφέ, εύχομαι φυσικά να κερδίσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι… [ένα emoji που γελάει] Δεν έχω δει τα βίντεό σου με το kong fu».

Δείτε επίσης: Elon Musk: Πότε τελικά θα ταξιδέψουν οι άνθρωποι στον Άρη

Ο Elon Musk δημοσίευσε τότε τη φωτογραφία του που τον δείχνει να πολεμά με έναν παλαιστή σούμο. Σε επόμενη ανάρτηση, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είπε ότι κατάφερε να ρίξει τον αντίπαλό του, αν και ο αγώνας του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και πόνο στην πλάτη, που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια.

Με αυτή τη χιουμοριστική (;) φωτογραφία, ο Elon Musk-σούμο ήθελε μάλλον να δείξει ότι είναι πανέτοιμος για μια μονομαχία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin.

Δείτε επίσης: RuTracker: Η Ρωσία ξεμπλόκαρε το torrent site όμως το site μπλοκάρει τους Ρώσους

Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX έχει ήδη δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της Ουκρανίας, αφού έχει βοηθήσει στέλνοντας δορυφόρους της Starlink αλλά και λογισμικά, ώστε να υπάρχει δωρεάν internet σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που η χώρα δέχεται επίθεση από την Ρωσία.

Πηγή: www.independent.co.uk

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS