Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 02:00
Αρχική How To Instagram: Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές του προφίλ σας

Instagram: Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές του προφίλ σας

Ενώ το Instagram σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εννέα διαφορετικές γραμματοσειρές στις ιστορίες σας, έχετε κολλήσει με το βαρετό sans serif. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την γραμματοσειρά και να κάνετε μια αλλαγή.

Instagram

Πώς λειτουργούν οι προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στο Instagram

Instagram

Το Instagram χρησιμοποιεί τη γραμματοσειρά Proxima Nova για τα σχόλια ή τις λεζάντες. Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε.

Για να δουλέψει με διαφορετικά αλφάβητα, σημεία στίξης, scripts και emoji, το Instagram υποστηρίζει επίσης τα περισσότερα scripts Unicode. Ενώ αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως οι μαθηματικοί τελεστές (÷), τα ελληνικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται στην επιστήμη (Ω) και τα εβραϊκά γράμματα (א), περιλαμβάνουν επίσης ορισμένα βασικά στυλ γραμμάτων, όπως 𝒶 𝒽𝒶𝓃𝒹𝓌𝓇𝒾𝓉𝓉𝑒𝓃 𝓈𝒸𝓇𝒾𝓅𝓉, 𝔞 𝔊𝔬𝔱𝔥𝔦𝔠 𝔰𝔱𝔶𝔩𝔢 και ⓛⓔⓣⓣ Ⓔⓡⓢ ⓘⓝ ⓒⓘⓡⓒⓛⓔⓢ. Διαφορετικά glyphs μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν για να κάνουν πράγματα όπως μια ανάποδα γραμματοσειρά (ʇuoɟ uʍop ǝpısdn uɐ) και ฬђคՇєשєг ץ๏ย ςคɭɭ Շђเร.

Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Funky Fonts στο Instagram.

Πώς να προσθέσετε τα Funky Fonts στις λεζάντες σας και στο Bios

Ενώ ορισμένοι χαρακτήρες Unicode μπορούν να εισαχθούν χρησιμοποιώντας ένα κανονικό πληκτρολόγιο, εάν θέλετε να κάνετε περισσότερα από το να αντικαταστήσετε ένα σύμβολο + με ένα “t”, είναι πιο εύκολο να τα αντιγράψετε και να τα επικολλήσετε από μια εφαρμογή.

Στο smartphone σας, επισκεφτείτε το CoolFont.org και εισαγάγετε τη λεζάντα ή το σχόλιο σας. Θα σας παρουσιάσει περίπου 100 διαφορετικές επιλογές. Πατήστε το κουμπί “Decorate” εάν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον “text decorations” όπως καρδιές, αστέρια και τυχαία μοτίβα.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο εμφάνισης του κειμένου, επιλέξτε το και πατήστε “Copy” ή απλώς πατήστε το κουμπί “Copy”. Στη συνέχεια, μπορείτε να το επικολλήσετε σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου στο Instagram.

Θα λειτουργεί ακόμη και με τα Instagram stories, αλλά πιθανότατα δεν θα φαίνεται τόσο καλό όσο οι ενσωματωμένες επιλογές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνική για να προσθέσετε τέτοιες γραμματοσειρές σε άλλα social media sites που υποστηρίζουν το Unicode όπως το Twitter και το Facebook.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

Hackers από το Βιετνάμ χρησιμοποιούν νέο macOS backdoor

Οι ερευνητές της Trend Micro έχουν εντοπίσει ένα νέο macOS backdoor που πιστεύουν ότι χρησιμοποιείται από τη hacking ομάδα του Βιετνάμ, OceanLotus.

Διευθυντής εταιρείας μάρκετινγκ αποκλείστηκε απ’τα καθήκοντά του επειδή πραγματοποίησε ενοχλητικές κλήσεις

Στον διευθυντή μιας εταιρείας μάρκετινγκ απαγορεύτηκε να ασκήσει το επάγγελμά του σε αυτή την θέση για έξι χρόνια, καθώς φέρεται να πραγματοποίησε...

AstraZeneca: Βορειοκορεάτες hackers επιτέθηκαν στην εταιρεία

Το προσωπικό της βρετανικής εταιρείας βιοφαρμακευτικών προϊόντων AstraZeneca, η οποία διεξάγει κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό, που ανέπτυξε από κοινού...

Δύο στα επτά email που στάλθηκαν κατά το Black Friday ήταν κακόβουλα!

Ειδικοί ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι δύο στα επτά email που στάλθηκαν την ημέρα του Black Friday ήταν κακόβουλα. Η Vade Secure ισχυρίζεται ότι...

Η APT ομάδα πίσω από την επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε με νέες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Check Point, η APT ομάδα πίσω από την hacking επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε. Οι ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας αποκάλυψαν...

Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Password Manager μου;

Στην εποχή μας, που ο καθένας διαθέτει πολλούς λογαριασμούς, η χρήση ενός Password Manager είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε...

Ιταλία: Χάκερς έκλεψαν 800.000€ από 35 ATM με Black Box επίθεση!

Χάκερς έκλεψαν χρήματα από τουλάχιστον 35 ATM που λειτουργούν σε τράπεζες στην Ιταλία, με μια νέα τεχνική Black Box επίθεσης. Οι καραμπινιέρι...

Hacker πουλά email credentials που ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη

Ένας hacker πουλά credentials για λογαριασμούς email που ανήκουν σε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη (C-level) εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Kaspersky: Μικρότερο το κόστος παραβιάσεων για επιχειρήσεις που είναι ειλικρινείς

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα της Kaspersky, όσες επιχειρήσεις αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα παραβίασης, έχουν 40% λιγότερες οικονομικές ζημιές.

Κομητεία της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα στους χάκερς του DoppelPaymer ransomware

Η κομητεία Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα σε χάκερς που μόλυναν τα συστήματά της με το DoppelPaymer ransomware το προηγούμενο Σαββατοκύριακο....