ΑρχικήHow ToInstagram: Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές του προφίλ σας

Instagram: Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές του προφίλ σας

Ενώ το Instagram σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εννέα διαφορετικές γραμματοσειρές στις ιστορίες σας, έχετε κολλήσει με το βαρετό sans serif. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την γραμματοσειρά και να κάνετε μια αλλαγή.

Δείτε επίσης: Επιχειρήσεις: 8 τύποι cyber attacks που πρέπει να προσέξουν

Instagram

Πώς λειτουργούν οι προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στο Instagram

Instagram

Το Instagram χρησιμοποιεί τη γραμματοσειρά Proxima Nova για τα σχόλια ή τις λεζάντες. Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε.

Για να δουλέψει με διαφορετικά αλφάβητα, σημεία στίξης, scripts και emoji, το Instagram υποστηρίζει επίσης τα περισσότερα scripts Unicode. Ενώ αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως οι μαθηματικοί τελεστές (÷), τα ελληνικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται στην επιστήμη (Ω) και τα εβραϊκά γράμματα (א), περιλαμβάνουν επίσης ορισμένα βασικά στυλ γραμμάτων, όπως 𝒶 𝒽𝒶𝓃𝒹𝓌𝓇𝒾𝓉𝓉𝑒𝓃 𝓈𝒸𝓇𝒾𝓅𝓉, 𝔞 𝔊𝔬𝔱𝔥𝔦𝔠 𝔰𝔱𝔶𝔩𝔢 και ⓛⓔⓣⓣ Ⓔⓡⓢ ⓘⓝ ⓒⓘⓡⓒⓛⓔⓢ. Διαφορετικά glyphs μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν για να κάνουν πράγματα όπως μια ανάποδα γραμματοσειρά (ʇuoɟ uʍop ǝpısdn uɐ) και ฬђคՇєשєг ץ๏ย ςคɭɭ Շђเร.

Δείτε επίσης: Mac: Πως να τραβήξετε ένα screenshot με ορατό τον κέρσορα του ποντικιού

Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Funky Fonts στο Instagram.

Πώς να προσθέσετε τα Funky Fonts στις λεζάντες σας και στο Bios

Ενώ ορισμένοι χαρακτήρες Unicode μπορούν να εισαχθούν χρησιμοποιώντας ένα κανονικό πληκτρολόγιο, εάν θέλετε να κάνετε περισσότερα από το να αντικαταστήσετε ένα σύμβολο + με ένα “t”, είναι πιο εύκολο να τα αντιγράψετε και να τα επικολλήσετε από μια εφαρμογή.

Στο smartphone σας, επισκεφτείτε το CoolFont.org και εισαγάγετε τη λεζάντα ή το σχόλιο σας. Θα σας παρουσιάσει περίπου 100 διαφορετικές επιλογές. Πατήστε το κουμπί “Decorate” εάν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον “text decorations” όπως καρδιές, αστέρια και τυχαία μοτίβα.

Δείτε επίσης: Εγκαταστήστε τις γραμματοσειρές της Google στα Windows

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο εμφάνισης του κειμένου, επιλέξτε το και πατήστε “Copy” ή απλώς πατήστε το κουμπί “Copy”. Στη συνέχεια, μπορείτε να το επικολλήσετε σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε τη θολή γραμματοσειρά στο Google Chrome 69

Θα λειτουργεί ακόμη και με τα Instagram stories, αλλά πιθανότατα δεν θα φαίνεται τόσο καλό όσο οι ενσωματωμένες επιλογές.

Δείτε επίσης: Βάλτε την γραμματοσειρά Cascadia Code στη γραμμή εντολών στα Windows 10

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνική για να προσθέσετε τέτοιες γραμματοσειρές σε άλλα social media sites που υποστηρίζουν το Unicode όπως το Twitter και το Facebook.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS