ΑρχικήinetΠώς να διορθώσετε τη θολή γραμματοσειρά στο Google Chrome 69

Πώς να διορθώσετε τη θολή γραμματοσειρά στο Google Chrome 69

Το Google Chrome 69 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας μεταξύ άλλων ένα νέο user interface με στρογγυλεμένα tabs και άλλα εκλεπτυσμένα στοιχεία.

Όπως φαίνεται, η νέα εμφάνιση δημιουργεί κάποια ζητήματα αποδόσεων σε πολλά συστήματα, ιδιαίτερα σε εκείνα με υψηλές οθόνες DPI.

Βασικά, οι γραμματοσειρές στα tabs εμφανίζονται θολές λόγω του Google Chrome, χρησιμοποιώντας μια διαμόρφωση χαμηλότερης αντίθεσης από την προηγούμενη γενιά.

Επειδή, τελικά, είναι αρκετοί αυτοί που διαμαρτύρονται, ο Microsoftie Scott Hanselman, χρήστης του Twitter, αντιμετωπίζοντας επίσης το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιούργησε μια αποκλειστική επέκταση του Google Chrome 69, η οποία υποτίθεται ότι θα κάνει το κείμενο στα tabs εντελώς μαύρο, καθιστώντας το πιο εύκολο να το διαβάσετε.

Chrome

Να σας ενημερώσουμε όμως ότι η λύση του Hanselman δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους τους χρήστες οπότε η μόνη σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας, τη δεδομένη στιγμή, είναι η επιστροφή στη προηγούμενη έκδοση. Επίσης, μπορείτε να επιστρέψετε στο κλασσικό theme του Google Chrome. Βέβαια, είναι θέμα χρόνου έως ότου η Google μπλοκάρει αυτή τη δυνατότητα με αποτέλεσμα όλοι να είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε το νέο UI.

Προς το παρόν, η Google, από την πλευρά της, δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια πιθανή λύση του σφάλματος, κάτι που σίγουρα δεν θα αργήσει να γίνει οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS