ΑρχικήsecurityRansomware εργαλεία αποκρυπτογράφησης: 11 επιλογές που έχετε

Ransomware εργαλεία αποκρυπτογράφησης: 11 επιλογές που έχετε

Το ransomware μπορεί να είναι το χειρότερο είδος κακόβουλου λογισμικού από ό,τι μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας. Έστω και ένα από αυτά τα προγράμματα κακόβουλου λογισμικού να κρυπτογραφήσει και να κλειδώσει τις πληροφορίες σας, η μόνη λύση για να εισέλθετε ξανά είναι να πληρώσετε τα λύτρα στο hacker.

Για να αφαιρέσετε τα ransomware από τον υπολογιστή σας, πρέπει πρώτα να αναζητήσετε με τι είδος είναι το PC σας μολυσμένο. Αφού το αναγνωρίσετε, θα μπορείτε να το διαγράψετε χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα εργαλεία.

ransomware

Decrypter για AutoLocky και Decrypt Shield

Το Decrypter για AutoLocky προέρχεται από το Emsisoft και χρησιμοποιείται για τη διαγραφή του AutoLocky ransomware. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας μολυνθεί από το AutoLocky, οι πληροφορίες σας θα μετονομαστούν σε *.locky και θα είναι κρυπτογραφημένες. Μέσω της χρήσης του Decrypter έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε αυτό το πρόγραμμα κακόβουλου λογισμικού.

Jigsaw Decryptor

Αυτό το ransomware, που είναι συγκρίσιμο με το Jigsaw, θα διαγράψει όλες τις πληροφορίες σας αν δεν πληρώσετε άμεσα τα λύτρα στο hacker, ωστόσο μπορείτε απλά να αφαιρέσετε αυτό το πρόγραμμα λογισμικού από τον υπολογιστή σας.

Kaspersky Ransomware Decryptor

Αυτό το λογισμικό προέρχεται από μια γνωστή εταιρεία antivirus Kaspersky, και με βάση τους δημιουργούς του, μπορεί να “εξαφανίσει” κάθε CoinVault και Bitcryptor ransomware από τον υπολογιστή σας.

RannohDecryptor

Επιπλέον, η Kaspersky παρουσίασε το RannohDecryptor για το CryptXXX, οπότε σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας μολυνθεί από αυτό το κακόβουλο λογισμικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει αυτό το εργαλείο.

Kaspersky WindowsUnlocker

Το Kaspersky WindowsUnlocker μπορεί να σας σώσει σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στον υπολογιστή σας. Για να τα αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή, απλώς κατεβάστε το αρχείο .iso και χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε ένα bootable USB flash drive.

ransomware

HitmanPro.Kickstart

Αυτό είναι ένα ακόμα εργαλείο που μπορεί να διευκολύνει την είσοδο στον υπολογιστή σας, ακόμα και όταν είστε κλειδωμένοι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το HitmanPro.Kickstart σε μια μονάδα flash USB και να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από αυτό.

Development Micro AntiRansomware Software

Το Trend Micro AntiRansomware Tool μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο του υπολογιστή σας και να αφαιρέσει το ransomware, εκκινώντας το από μια μονάδα flash USB.

Cisco TeslaCrypt Decryption Device

Η Cisco ξεκίνησε επίσης το λογισμικό αποκρυπτογράφησης και αυτό το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει το TeslaCrypt. Το εργαλείο αποκρυπτογράφησης TeslaCrypt έρχεται ως συσκευή γραμμής εντολών και θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αφαιρέσετε αυτό το ransomware από τον υπολογιστή σας.

Operation International III Ransomware Decryption Device

Σίγουρα τα ransomware θα κρυπτογραφήσουν τις πληροφορίες και θα τροποποιήσουν τις επεκτάσεις τους σε .exe. Σε περίπτωση που έχετε το ίδιο μειονέκτημα στον υπολογιστή σας, ίσως χρειαστεί να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή.

Petya Ransomware Decrypt Device

Συνήθως, το ransomware αλλάζει το Grasp Boot Report. Με το Petya Ransomware μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

Decrypter για HydraCrypt και UmbreCrypt Ransomware

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας μολυνθεί με HydraCrypt ή UmbreCrypt, είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να το απομακρύνετε μέσω της χρήσης του Decrypter για HydraCrypt και UmbreCrypt.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS