ΑρχικήsecurityΤα καλύτερα και πιο δημοφιλή Antivirus του 2020

Τα καλύτερα και πιο δημοφιλή Antivirus του 2020

Το AntiVirus προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς και malware.

Παρακάτω θα δείτε τις πιο αξιόλογες επιλογές σε antivirus για το 2020

Antivirus

Το Top 10 των καλύτερων Antivirus Software

  1. Kaspersky Total Security 2020

Το Kaspersky Total Security 2020 προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Προστατεύει το απόρρητο, τα χρήματα, την ταυτότητα, τις φωτογραφίες, τα αρχεία και την οικογένειά σας ενάντια στις απειλές του Διαδικτύου, τα κυβερνοεγκλήματα και τα malware. Επομένως, καμία πτυχή της ψηφιακής σας ασφάλειας δεν αφήνεται στην τύχη. Ένα προϊόν – με μία άδεια.

Το Kaspersky Total Security 2020 διασφαλίζει την ψηφιακή σας ζωή σε όλες τις συσκευές PC, Mac και Android. Συνδυάζει την προστασία και την απόδοση. Το λογισμικό KTS 2021 διατηρεί το απόρρητο σας και προσθέτει ασφάλεια στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές και αγορές.

  1. AVG Internet Security 2019

Το AVG Internet Security Unlimited (πρώην AVG Protection) είναι η καλύτερη προστασία για όλες τις συσκευές σας. Περιλαμβάνει το AVG Internet Security, το AVG AntiVirus για Android, το AVG AntiVirus for Mac.

Είτε θέλετε να προστατέψετε τις δικές σας συσκευές ή ολόκληρη την οικογένεια, αυτή είναι η σωστή λύση για εσάς. Θα έχετε δωρεάν το antivirus που είναι ενεργοποιημένο από το AVG Zen για την προστασία απεριόριστων συσκευών Windows, Mac και Android από έναν απλό, εύχρηστο πίνακα ελέγχου.

  1. ESET Internet Security 13

Το ESET Internet Security 13 προσφέρει την απόλυτη υπεράσπιση του υπολογιστή σας από όλα τα είδη κακόβουλου λογισμικού, εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και hacker. Έχει προσθέσει τεχνολογία firewall και antispam στο ESET NOD32 Antivirus.

Χρησιμοποιεί τη δύναμη του cloud και τα πολλαπλά επίπεδα ανίχνευσης για να αποτρέψει τις απειλές. Ως αποτέλεσμα, εμποδίζει όλες τις πιθανές επιθέσεις. Σας προστατεύει επίσης στο υψηλότερο επίπεδο ενώ εργάζεστε, ασχολείστε με τα social media, παίζετε online παιχνίδια ή ανταλλάσσετε δεδομένα μέσω αφαιρούμενων μέσων.

  1. HitmanPro από την Sophos

Το HitmanPro τρέχει παράλληλα με το τρέχον antivirus σας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία deep-scanning για την εξεύρεση και εξάλειψη malware που έχει αποφευχθεί ανίχνευσης.

Το HitmanPro έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με τα υπάρχοντα προγράμματα ασφαλείας χωρίς καμία σύγκρουση. Σαρώνει τον υπολογιστή γρήγορα (λιγότερο από 5 λεπτά) και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή (εκτός από τα λίγα λεπτά που σαρώνει).

  1. Bitdefender Total Security 2020

Η τεχνολογία Bitdefender Total Security 2020 Multi-Device παρέχει ολοκληρωμένη προληπτική προστασία από όλες τις απειλές ασφάλειας του Διαδικτύου. Μαζί με τη συντήρηση του συστήματος και το backup, χωρίς επιβράδυνση των υπολογιστών σας. Η σουίτα συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία προστασίας από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, hackers, rootkits, ransomware, spam και άλλες απειλές στο Internet.

Το BitDefender Total Security 2020 διαθέτει χαρακτηριστικά Antivirus, Firewall, Antispyware, έλεγχο ιδιωτικού απορρήτου, γονικό έλεγχο. Περιλαμβάνει επίσης το System TuneUp (πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου, καθαριστικό υπολογιστή, ανασυγκρότηση δίσκων), BackUp Manager για εταιρικούς και οικιακούς χρήστες.

  1. Avast Internet Security 2019

Το Avast Internet Security 2019 παρέχει πλήρη προστασία από ιούς, anti-spyware, antispam και firewall, που συμπληρώνεται τώρα με τη νέα τεχνολογία SafeZone. Δημιουργεί μια απομονωμένη εικονική επιφάνεια εργασίας, αόρατη σε οποιονδήποτε πιθανό επιτιθέμενο, όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια online αγορές και τραπεζικές συναλλαγές.

Το SafeZone ανοίγει μια νέα (καθαρή) επιφάνεια εργασίας, έτσι ώστε τα άλλα προγράμματα να μην βλέπουν τι συμβαίνει – και δεν αφήνει κανένα ιστορικό αφού κλείσει.

  1. Panda Dome Premium 2019

Το Panda Dome Complete – Antivirus 2019 (πρώην Panda Global Protection) είναι το Next-Gen Antivirus για να προστατεύσει την ψηφιακή σας ζωή και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και ασφαλή.

Σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε τις συσκευές PC, Mac και Android, καθώς και τα δεδομένα και την οικογένειά σας, από κάθε είδους απειλές.

Το Panda Dome διατηρεί τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση, παρέχει την πλήρη προστασία από κάθε είδους απειλές, όπως ransomware, προστασία ταυτότητας κατά των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο, προστατεύει την οικογένειά σας από επιθέσεις ιστού και ακατάλληλο περιεχόμενο ιστού.

  1. Norton Security Premium

Το Norton Security Premium (πρώην Norton 360) προσφέρει την καλύτερη προστασία Norton για την οικογένειά των συσκευών σας και βοηθά στην προστασία έως και 10 υπολογιστών, Mac, Androids και iOS, ενώ παράλληλα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών αρχείων, φωτογραφιών, βίντεο και άλλων αναμνήσεων στον υπολογιστή σας .

Με το Norton Security Premium, μπορείτε να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο με τους πολλούς τρόπους σύνδεσης. Το Norton Security Premium είναι η μόνη λύση που σας βοηθά να κρατήσετε τις συσκευές ασφαλείς.

  1. Thor Premium Home

Το Thor Premium HOME είναι η απαραίτητη και πιο προηγμένη λύση στον κυβερνοχώρο από την Heimdal Security. Είναι η μοναδική πρόληψη απειλών και το επόμενο γενικό antivirus σε μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας.

Το Thor Premium Home βασίζεται στη μηχανική μάθηση και συναντά ένα ισχυρό Antivirus με ανίχνευση 100%, έτσι ώστε η ηλεκτρονική σας ασφάλεια να είναι άψογη.

  1. Trend Micro Maximum Security 2020

Το Trend Micro Maximum Security παρέχει προηγμένη προστασία και ιδιωτικό απόρρητο για πολλές συσκευές – έως και 10 συσκευές PC, Mac ή Android. Είναι η προστασία all-in-one για όλα όσα κάνετε online – περιήγηση, email, socialize, τραπεζικές συναλλαγές και ψώνια. Περιλαμβάνει ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για ασφαλείς ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές.

Αυτή η λύση Antivirus της Trend Micro αποκλείει τους ιούς και τα επικίνδυνα link με την ταχύτερη προστασία από νέες απειλές του διαδικτύου. Επίσης, προστατεύει από απάτες phishing με τα καλύτερα ποσοστά ανίχνευσης ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, προστατεύοντας από την κλοπή ταυτότητας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS