Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 16:59
Αρχική security TOP 10 Δωρεάν προγράμματα αφαίρεσης adware από τα Windows

TOP 10 Δωρεάν προγράμματα αφαίρεσης adware από τα Windows

Adware είναι μια μορφή malware που μπαίνει στη συσκευή σας και σας προωθεί διαφημίσεις πολλές φορές μέσα στον browser σας. Μερικές μορφές adware καταγράφουν την online συμπεριφορά σας, ώστε να σας στοχεύσουν με ανάλογες διαφημίσεις.

Για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε θα χρειαστεί να ανασύρετε κάποια περιστατικά από τη μνήμη σας. Σίγουρα, τουλάχιστον μια φορά, έχετε παρατηρήσει ότι είστε στον browser σας και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σας μια pop-up διαφήμιση. Αυτό είναι το adware. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπαίνει στο σύστημα σας χωρίς συγκατάθεση αλλά σπάνια προκαλεί κάποια βλάβη. Είναι όμως σίγουρα πολύ ενοχλητικό.

Παρακάτω θα δούμε 10 εργαλεία, με τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε τα ενοχλητικά adware από το σύστημα του υπολογιστή σας.

  1. AdwCleaner

adware

Ξεκινάμε με ένα από τα καλύτερα εργαλεία αυτής της κατηγορίας. Το AdwCleaner χρησιμοποιεί προηγμένο μηχανισμό για να σαρώσει και να αφαιρέσει τα adware από το σύστημα. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει τα δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUPs).

  1. Hitman Pro

adware

Ένα ακόμη εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα antivirus. Είναι σε θέση να σας προστατεύσει από malware, adware, ransomware και άλλους ιούς.

  1. Zemana Antimalware

adware

Αν χρειάζεστε all-in-one ασφάλεια, αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς. Το ιδιαίτερο με αυτό το εργαλείο είναι ότι διαθέτει τεχνολογία σάρωσης μέσω cloud, η οποία βρίσκει απευθείας τις λεπτομέρειες μιας απειλής και τις καταργεί από το PC σας.

  1. BitDefender

adware

Σχεδόν όλα τα προϊόντα του BitDefender μπορούν να προστατεύσουν τον υπολογιστή σας από ransomware, ιούς, adware, spyware, trojans κ.λπ. Το ποσοστό ανίχνευσης απειλών του BitDefender είναι αρκετά υψηλό.

  1. Norton Power Eraser

adware

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Norton Power Eraser, είναι ότι χρησιμοποιεί τις πιο επιθετικές τεχνολογίες σάρωσης για την εξάλειψη διαφορετικών τύπων απειλών από τον υπολογιστή σας.

  1. MalwareFox

adware

Το MalwareFox μπορεί να αφαιρέσει αναγκαστικές διαφημίσεις και pop-up ανακατευθύνσεις από το OC σας. Ακόμη έχει ενσωματωμένο εργαλείο αφαίρεσης Adware.

  1. Ad-Aware Free Antivirus

adware

Το Ad-Aware Free Antivirus παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από διάφορες απειλές της ασφάλειας. Το εργαλείο Anti-adware του Ad-Aware, είναι αρκετά αποτελεσματικό και είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για την κατάργηση του Adware.

  1. SuperAntiSpyware

adware

Το SuperAntiSpyware καταργεί όλες σχεδόν τις απειλές ασφαλείας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση καθώς είναι πολύ ελαφρύ. Το περιβάλλον εργασίας φαίνεται ξεπερασμένο, αλλά είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

  1. RunScanner

adware

Το RunScanner δεν είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο αφαίρεσης adware, αλλά ένα freeware της Microsoft Windows που σαρώνει για όλα τα τρέχοντα προγράμματα και τοποθεσίες autostarts.

  1. Spybot Search & Destroy

adware

Το Spybot Search & Destroy είναι αρκετά ικανό να βρει κρυφό malware, adware και ανεπιθύμητα προγράμματα από τον υπολογιστή σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά το λογισμικό μπορεί επίσης να σαρώσει και να διορθώσει σφάλματα μητρώου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In Depth IT Security News

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Προσοχή: ψεύτικες ιστοσελίδες πουλάνε μάσκες για τον κορωνοϊό

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την κατάσταση που έχει προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού...

OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα χρώματα

Νέες διαρροές χαρακτηριστικών του OnePlus 8 κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ τη τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες,...

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε και να αλλάζετε το φόντο στο Zoom

Αδιαμφισβήτητα, μία από τις πιο δημοφιλείς και ιδανικές εφαρμογές, ιδιαίτερα κατά την πανδημία του Κοροναϊού, είναι το Zoom. Παρά τις ανησυχίες που...

Η Cosmote δίνει 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων

Cosmote: Δίνει 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων: Στη δωρεά 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων...

Amazon απεργία: Εργαζόμενοι ζητούν το κλείσιμο εγκατάστασης λόγω κορωνοϊού

Απεργία κάνουν οι υπάλληλοι της Amazon λόγω των συνθηκών εργασίας εν μέσω κορωνοϊού. Οι...

Η χρήση RDP και εταιρικών VPN έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω Κοροναϊού

Κατά την πανδημία του Κοροναϊού, η χρήση τεχνολογιών απομακρυσμένης πρόσβασης έχει αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Συγκεκριμένα, η χρήση RDP(Remote Desktop Protocol) και...

Η Σαουδική Αραβία κατασκοπεύει κινητά μέσω ευπαθειών στο SS7

Εδώ και πολύ καιρό, οι εμπειρογνώμονες και οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας, προειδοποιούν για την ύπαρξη ελαττωμάτων...

Η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας υπονομεύει την απειλή του Κοροναϊού για την οικονομία

Η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας ζωγράφισε μια εικόνα που περνά ένα αισιόδοξο μήνυμα για την απειλή του Κοροναϊού, αναφέροντας ότι η μεγαλύτερη...

FBI: Hackers στέλνουν κακόβουλους δίσκους USB μέσω USPS

Οι hackers από την ομάδα ηλεκτρονικών εγκλημάτων FIN7 έχουν στοχεύσει διάφορες επιχειρήσεις με κακόβουλες συσκευές USB που λειτουργούν ως πληκτρολόγιο όταν συνδέονται...

Δωρεάν screen sharing λογισμικό επιτρέπει τη σύνδεση σε PC συνεργατών

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η...