ΑρχικήsecurityTOP 10 Δωρεάν προγράμματα αφαίρεσης adware από τα Windows

TOP 10 Δωρεάν προγράμματα αφαίρεσης adware από τα Windows

Adware είναι μια μορφή malware που μπαίνει στη συσκευή σας και σας προωθεί διαφημίσεις πολλές φορές μέσα στον browser σας. Μερικές μορφές adware καταγράφουν την online συμπεριφορά σας, ώστε να σας στοχεύσουν με ανάλογες διαφημίσεις.

Για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε θα χρειαστεί να ανασύρετε κάποια περιστατικά από τη μνήμη σας. Σίγουρα, τουλάχιστον μια φορά, έχετε παρατηρήσει ότι είστε στον browser σας και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σας μια pop-up διαφήμιση. Αυτό είναι το adware. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπαίνει στο σύστημα σας χωρίς συγκατάθεση αλλά σπάνια προκαλεί κάποια βλάβη. Είναι όμως σίγουρα πολύ ενοχλητικό.

Παρακάτω θα δούμε 10 εργαλεία, με τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε τα ενοχλητικά adware από το σύστημα του υπολογιστή σας.

  1. AdwCleaner

adware

Ξεκινάμε με ένα από τα καλύτερα εργαλεία αυτής της κατηγορίας. Το AdwCleaner χρησιμοποιεί προηγμένο μηχανισμό για να σαρώσει και να αφαιρέσει τα adware από το σύστημα. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει τα δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUPs).

  1. Hitman Pro

adware

Ένα ακόμη εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα antivirus. Είναι σε θέση να σας προστατεύσει από malware, adware, ransomware και άλλους ιούς.

  1. Zemana Antimalware

adware

Αν χρειάζεστε all-in-one ασφάλεια, αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς. Το ιδιαίτερο με αυτό το εργαλείο είναι ότι διαθέτει τεχνολογία σάρωσης μέσω cloud, η οποία βρίσκει απευθείας τις λεπτομέρειες μιας απειλής και τις καταργεί από το PC σας.

  1. BitDefender

adware

Σχεδόν όλα τα προϊόντα του BitDefender μπορούν να προστατεύσουν τον υπολογιστή σας από ransomware, ιούς, adware, spyware, trojans κ.λπ. Το ποσοστό ανίχνευσης απειλών του BitDefender είναι αρκετά υψηλό.

  1. Norton Power Eraser

adware

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Norton Power Eraser, είναι ότι χρησιμοποιεί τις πιο επιθετικές τεχνολογίες σάρωσης για την εξάλειψη διαφορετικών τύπων απειλών από τον υπολογιστή σας.

  1. MalwareFox

adware

Το MalwareFox μπορεί να αφαιρέσει αναγκαστικές διαφημίσεις και pop-up ανακατευθύνσεις από το OC σας. Ακόμη έχει ενσωματωμένο εργαλείο αφαίρεσης Adware.

  1. Ad-Aware Free Antivirus

adware

Το Ad-Aware Free Antivirus παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από διάφορες απειλές της ασφάλειας. Το εργαλείο Anti-adware του Ad-Aware, είναι αρκετά αποτελεσματικό και είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για την κατάργηση του Adware.

  1. SuperAntiSpyware

adware

Το SuperAntiSpyware καταργεί όλες σχεδόν τις απειλές ασφαλείας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση καθώς είναι πολύ ελαφρύ. Το περιβάλλον εργασίας φαίνεται ξεπερασμένο, αλλά είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

  1. RunScanner

adware

Το RunScanner δεν είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο αφαίρεσης adware, αλλά ένα freeware της Microsoft Windows που σαρώνει για όλα τα τρέχοντα προγράμματα και τοποθεσίες autostarts.

  1. Spybot Search & Destroy

adware

Το Spybot Search & Destroy είναι αρκετά ικανό να βρει κρυφό malware, adware και ανεπιθύμητα προγράμματα από τον υπολογιστή σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά το λογισμικό μπορεί επίσης να σαρώσει και να διορθώσει σφάλματα μητρώου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS