ΑρχικήsecurityEmsisoft Browser Security προστασία από κακόβουλα sites

Emsisoft Browser Security προστασία από κακόβουλα sites

Emsisoft Browser Security: Για όσους αναζητούν επιπρόσθετη προστασία στην περιήγησή τους στο διαδίκτυο, η Emsisoft κυκλοφόρησε μια επέκταση για δύο μεγαλύτερα προγράμματα περιήγησης που εμποδίζει την αλληλεπίδραση με γνωστές σελίδες ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, κακόβουλου λογισμικού ή απάτης.

Emsisoft Browser SecurityΗ επέκταση Emsisoft Browser Security είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη για τον Google Chrome και τον Firefox, και η εταιρεία ασφαλείας αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα και μια για τον Microsoft Edge.

Όταν εγκατασταθεί, τρέχει ήσυχα στο παρασκήνιο ρωτώντας τους διακομιστές της Emsisoft κατά την περιήγησή σας στο web. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να προσδιορίσει αν πρέπει να αποκλείσει μια σελίδα ή όχι.

Αν η σελίδα που επισκέπτεστε εντοπίζεται σαν κακόβουλη, θα σας εμποδίσει να την ανοίξετε όπως φαίνεται παρακάτω.

Αν πάλι η σελίδα που αποκλείστηκε από την επέκταση είναι “καθαρή”, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αναφορά σφάλματος για να ειδοποιήσετε την Emsisoft και να εμφανίσετε την σελίδα. Η συγκεκριμένη σελίδα θα προστεθεί επίσης στη προσωπική σας λίστα για να μην αποκλείεται στο μέλλον.

Για να προβάλετε τις σελίδες που υπάρχουν στη λίστα εξαιρέσεων, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και να επιλέξετε τη διαχείριση των εξαιρέσεων όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτό θα εμφανίσει μια λίστα με όλες τις σελίδες που εξαιρούνται και θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε σελίδες που προστέθηκαν κατά λάθος.

Η αναφορά ενός ιστότοπου στην εταιρεία είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και επιλέξτε Αναφορά αυτού του ιστότοπου σαν επικίνδυνο.

Όταν αναφέρετε μια σελίδα, η διεύθυνση URL θα αποσταλεί στους διακομιστές της Emsisoft και θα αναλυθεί από τους ερευνητές τους.

_____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS