ΑρχικήHow ToΠώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στο iPhone

Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στο iPhone

Το Instagram γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής καθ ‘όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2020. Υπάρχουν δώδεκα επιλογές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού εικονιδίου Polaroid. Δείτε παρακάτω πώς ακριβώς μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στο iPhone σας.

Instagram

Αρχικά, μεταβείτε στο App Store και ελέγξτε για ενημερώσεις εφαρμογών. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone σας και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

Εδώ, πατήστε το εικονίδιο του μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Instagram

Από το αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε το “Settings”.

Instagram

Στη σελίδα Settings, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης. Συνεχίστε να σύρετε προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο τέλος της οθόνης. Εκεί θα δείτε μια σειρά από emoji για να επιλέξετε.

Instagram

Βρίσκεστε τώρα στην κρυφή οθόνη των εικονιδίων. Εδώ είναι όλες οι διαθέσιμες επιλογές των εικονιδίων του Instagram.

Instagram

Επιλέξτε το εικονίδιο της εφαρμογής στο οποίο θέλετε να μεταβείτε. Μπορείτε να επιλέξετε την κλασική κάμερα Polaroid, το αρχικό λογότυπο του Instagram ή οποιοδήποτε από τα άλλα προσαρμοσμένα εικονίδια.

Instagram

Το εικονίδιο θα αλλάξει και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα επιβεβαιώνει την αλλαγή. Πατήστε το κουμπί “OK” για να παραβλέψετε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο.

Τώρα, όταν επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του iPhone σας, θα δείτε το ενημερωμένο εικονίδιο της εφαρμογής.

Μπορείτε να επιστρέψετε και να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής ανά πάσα στιγμή για το χρονικό διάστημα που θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αυτή.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS