ΑρχικήUpdatesO Microsoft Edge αποκτά την νέα δυνατότητα «Web Capture»

O Microsoft Edge αποκτά την νέα δυνατότητα «Web Capture»

Στις εκδόσεις προεπισκόπησης του Microsoft Edge, η Microsoft εισήγαγε ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται “Web Capture” που θα σας επιτρέψει να τραβήξετε screenshot των ιστοσελίδων και να δημιουργήσετε web notes.

Edge Web Capture

Με τη δυνατότητα Web Capture, μπορείτε να τραβήξετε screenshots για αντιγραφή ή κοινή χρήση. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε screenshots σε όλη την σελίδα κάνοντας scroll προς το κάτω μέρος της σελίδας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Web Capture, η Microsoft λέει ότι πρέπει να κάνετε λήψη του Edge Dev ή του Canary build. Στην έκδοση Dev/Canary, ανοίξτε το μενού Settings και επιλέξτε “Web Capture”. Αυτό θα ανοίξει ένα εργαλείο επιλογής για να καταγράψετε το περιεχόμενο που θέλετε ή μπορείτε να κάνετε scroll προς τα κάτω για να τραβήξετε ένα screenshot σε όλη την σελίδα.

Όταν σύρετε το εργαλείο επιλογής στο κάτω μέρος της σελίδας, η σελίδα θα ξεκινήσει αυτόματα να κάνει scroll και θα μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη τη σελίδα.

Μόλις επιλέξετε την περιοχή, θα δείτε ένα μενού με δύο επιλογές: “copy” και “add notes”. Η πρώτη επιλογή θα προσθέσει απλώς την εικόνα στο πρόχειρο σας, αλλά με τη δεύτερη επιλογή, μπορείτε να προσθέσετε notes εάν έχετε συνδέσει μια γραφίδα στη συσκευή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου (Ctrl + Shift + S) για να ανοίξετε τη λειτουργία Web Capture.

Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, η Microsoft πρόσθεσε επίσης τη δυνατότητα μετάφρασης επιλεγμένου κειμένου σε μια σελίδα και μια νέα πολιτική διαχείρισης για το “Configure Speech Recognition”.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS