ΑρχικήgiveawayΑυτή η γραφίδα σχεδιάστηκε με βάση τα Snapchat και iMessage

Αυτή η γραφίδα σχεδιάστηκε με βάση τα Snapchat και iMessage

γραφίδα-stylus

Είτε πρόκειται για Snapchat ή για iMessage, τα σκαριφήματα (doodling) είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες που μοιράζεστε σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Ωστόσο δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη γίνεται με το πέρασμα του καιρού η οθόνη στο τηλέφωνό μας, καθώς η ζωγραφική με το δάχτυλό μας μπορεί να είναι αδέξια ακόμα και για ένα απλό σκίτσο όπως ένα χαμογελαστό πρόσωπο.

Η Adonit πιστεύει ότι έχει τη λύση, με τη νέα Bluetooth γραφίδα της που δημιουργήθηκε με βάση το Snapchat και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Με το όνομα “Snap”, η γραφίδα των $ 34.99 έχει μία άκρη 1,9 χιλιοστών η οποία όπως η Adonit λέει είναι από τις μικρότερες που διατίθενται αυτή τη στιγμή. Αν και το μέγεθος της μύτης είναι το ίδιο με πολλές άλλες γραφίδες της εταιρείας, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που το κάνει την τέλεια γραφίδα για το Snapchat και άλλες εφαρμογές. Γενικά, όσο μικρότερη είναι η μύτη της γραφίδας, τόσο πιο λεπτομερείς μπορούν να είναι οι εικόνες σας, ιδιαίτερα στα smartphone με μικρότερες οθόνες.

Η ίδια η γραφίδα είναι μαγνητική, ώστε να μπορείτε εύκολα να το κλιπάρετε στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε και φορτίζει μέσω USB (δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας ακόμα.)

Εκτός από τη σχεδίαση, η Snap έχει δυνατότητα Bluetooth, έτσι θα λειτουργεί επίσης ως τηλεχειριστήριο κλείστρου για την κάμερα του τηλεφώνου σας. Ενώ δεν μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς το selfie stick σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να τραβήξετε καλύτερες selfie. (Σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες προσφορές γραφίδας της Adonit, η λειτουργία Bluetooth δεν επεκτείνεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές σκιαγράφησης.)

Η Snap κυκλοφορεί προς πώληση από την Τρίτη 11 Οκτ και είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: λευκό, μαύρο και – φυσικά – ροζ χρυσό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS