ΑρχικήsecurityΗ AG εγκαινιάζει τον ιστότοπο αποζημίωσης της Equifax

Η AG εγκαινιάζει τον ιστότοπο αποζημίωσης της Equifax

Την κυκλοφορία του IndianaEquifaxClaims.com, ενός ιστότοπου όπου σχεδόν 4 εκατομμύρια κάτοικοι της Ιντιάνα που υπέστησαν ζημιά από την παραβίαση δεδομένων της Equifax το 2017, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή χρημάτων με ασφάλεια, ανακοίνωσε πρόσφατα ο Γενικός Εισαγγελέας Curtis Hill.

Equifax

Ο Γενικός Εισαγγελέας Hill κατέθεσε μήνυση εναντίον της Equifax, ενός από τα μεγαλύτερα γραφεία αναφοράς πιστοληπτικής ικανότητας στον κόσμο, μετά τη μαζική παραβίαση δεδομένων, την οποία υπέστη από τον Μάιο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2017. Η παραβίαση έθεσε σε κίνδυνο τα προσωπικά στοιχεία περίπου 147 εκατομμυρίων Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένων περίπου 3,9 εκατομμυρίων κατοίκων της Ιντιάνα. Πληροφορίες όπως οι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, οι ημερομηνίες γέννησης, οι διευθύνσεις, οι αριθμοί άδειας οδήγησης και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας παραβιάστηκαν.

Τώρα, οι καταναλωτές της Ιντιάνα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή χρημάτων ανάλογα με το ποσό που τους αντιστοιχεί. Όλοι οι κάτοικοι ενθαρρύνονται να επισκεφθούν τον ιστότοπο IndianaEquifaxClaims.com και να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή των χρημάτων τους. Χρειάζεται απλώς να δώσουν τις απαιτούμενες πληροφορίες και εάν πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν την αποζημίωσή τους. Η διορία είναι μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2020, για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, μετά την οποία θα αρχίσουν να διανέμονται οι αποζημιώσεις.

Περίπου 3,9 εκατομμύρια κάτοικοι της Ιντιάνα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους του διακανονισμού. Εάν κάποιος δεν είναι επιλέξιμος, είναι πιθανό να έχει κάποιον στην οικογένειά του ή στο φιλικό του περίγυρο που το δικαιούται. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τους κατοίκους να επισκεφθούν το IndianaEquifaxClaims.com και να υποβάλουν την αίτησή τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS