ΑρχικήUpdatesInstagram: Οι χρήστες θα καρφιτσώνουν τις αγαπημένες τους αναρτήσεις

Instagram: Οι χρήστες θα καρφιτσώνουν τις αγαπημένες τους αναρτήσεις

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα ότι λανσάρει τη δυνατότητα grid pinning: οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώνουν έως και τρεις αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών ή Reels, στην κορυφή του profile grid τους.

Δείτε επίσης: Instagram: Τώρα μπορείτε να φτιάξετε Reels 90 δευτερολέπτων

Instagram καρφιτσώνουν αναρτήσεις

Το Instagram επιτρέπει εδώ και καιρό στους χρήστες να καρφιτσώνουν τις αγαπημένες τους ιστορίες (Stories) στην κορυφή του πλέγματος προφίλ. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να γίνει το ίδιο με αναρτήσεις (posts) ή Reels. Αυτό αλλάζει σήμερα με τη νέα επιλογή grid pinning που διατίθεται σε όλους. Οι χρήστες μπορούν πλέον να καρφιτσώσουν έως και τρεις φωτογραφίες ή Reels στο photo grid τους.

Δείτε επίσης: Instagram: Δημιούργησε custom fonts που ονομάζονται «Instagram Sans»

Για να καρφιτσώσετε μια φωτογραφία ή ένα Reel, πατήστε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες που εμφανίζεται πάνω από την ανάρτηση και επιλέξτε “pin to your profile”. Είναι ένας καλός τρόπος για να επισημάνετε τις αγαπημένες σας αναρτήσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν θαφτεί βαθιά στο profile feed σας. Οι δημιουργοί που τείνουν να δημοσιεύουν αρκετά συχνά θα το βρουν πολύ χρήσιμο.

«Το προφίλ σας είναι η εικόνα σας, επομένως αναζητούμε περισσότερους τρόπους για να σας δώσουμε τον έλεγχο αυτής της εμπειρίας», δήλωσε ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri.

Instagram: Όλοι οι χρήστες μπορούν να επισημαίνουν προϊόντα στα post τους

Οι καρφιτσωμένες αναρτήσεις σας θα καταλαμβάνουν την πρώτη σειρά με τις πρόσφατα μεταφορτωμένες φωτογραφίες και τα Reels θα εμφανίζονται κάτω από αυτές. Λειτουργεί όπως ακριβώς και το Twitter που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε ένα tweet στο προσωπικό σας feed.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να δείτε το ιστορικό αναφορών σας στο Instagram

Η δυνατότητα grid pinning έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου το Instagram ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες για δημιουργούς. Η εταιρεία αύξησε το μέγιστο μήκος των Reels στα 90 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν διαδραστικά αυτοκόλλητα στο Reels και να εισάγουν τον δικό τους ήχο από τη συλλογή.

Η νέα λειτουργία grid pinning θα κυκλοφορήσει σε όλους σε Android και iOS τις επόμενες ημέρες.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS