ΑρχικήUpdatesTelegram: Ορίστε όποιον ήχο θέλετε για τις ειδοποιήσεις σας

Telegram: Ορίστε όποιον ήχο θέλετε για τις ειδοποιήσεις σας

Σε μια νέα ενημέρωση, το Telegram ανακοίνωσε ότι επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν οποιονδήποτε ήχο θέλουν ως ήχο ειδοποίησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύντομα αρχεία ήχου που έχετε ανεβάσει από το τηλέφωνό σας και να αποθηκεύσετε φωνητικά μηνύματα ως ήχους ειδοποίησης από μια συνομιλία.

Telegram ειδοποιήσεις

Η δημοτικότητα του Telegram μπορεί να επισκιάζεται από αυτή του WhatsApp, αλλά η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων είναι πολύ πλουσιότερη όσον αφορά τις δυνατότητες, τόσο πολύ που είναι δίκαιο να πούμε ότι πραγματικά δεν έχει ανταγωνιστή σε αυτό το θέμα. Το πιο εντυπωσιακό είναι ο ρυθμός με τον οποίο λαμβάνει νέες δυνατότητες – στην ομάδα πίσω από το Telegram αρέσει να στέλνει σημαντικές ενημερώσεις περίπου σε μηνιαία βάση. Τον περασμένο μήνα για παράδειγμα, πρόσθεσε έναν εντελώς νέο διαχειριστή λήψεων και έκανε κάποιες αλλαγές στο UI, μεταξύ άλλων. Και τώρα, ήρθε η ώρα για άλλη μια ενημέρωση, μόνο που η λίστα των νέων χαρακτηριστικών έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Πρώτα απ’ όλα είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε τους δικούς σας ήχους ειδοποιήσεων, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε την αγαπημένη σας μουσική ή ακόμα και τα memes σε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις που στη συνέχεια μπορούν να αντιστοιχιστούν σε οποιεσδήποτε συνομιλίες.

Η Telegram λέει ότι αυτή τη στιγμή υποστηρίζει αρχεία ήχου και φωνητικά μηνύματα κάτω των 300 KB και διάρκειας μικρότερης των πέντε δευτερολέπτων. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε έναν ήχο σε συγκεκριμένες συνομιλίες ή ολόκληρες ομάδες συνομιλιών από το μενού Settings > Notifications and Sounds. Εάν δεν έχετε έναν δικό σας ήχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αμέσως, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά επιλογών, από ένα κουδούνι μέχρι το γάτο Merlin, που διατίθεται από το κανάλι Notification Sounds του Telegram.

Εκτός από τους προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων, το Telegram έχει κυκλοφορήσει και προσαρμοσμένες διάρκειες σίγασης. Προηγουμένως, μπορούσατε να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων μόνο για μία ώρα, οκτώ ώρες ή δύο ημέρες, αλλά η νέα ενημέρωση σάς δίνει πολλές περισσότερες επιλογές. Τώρα η λειτουργία είναι λίγο πιο πρακτική εάν θέλετε να θέσετε σε παύση τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 30 λεπτών, για παράδειγμα, ή ακόμα και για πολύ μεγαλύτερη περίοδο δύο μηνών, εάν βρίσκεστε σε παρατεταμένο διάλειμμα. Η ενημέρωση περιλαμβάνει περισσότερες προσαυξήσεις για το χρονόμετρο αυτόματης διαγραφής, το οποίο εξαφανίζει αυτόματα τα μηνύματα σε μια συνομιλία σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Το Telegram έχει κάνει ορισμένες αλλαγές ειδικά για το λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης μετάφρασης εντός εφαρμογής στο iOS που υποστηρίζει πολλές γλώσσες – όπως η έκδοση του Telegram για Android. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει τώρα να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου του προγράμματος αναπαραγωγής σε λειτουργία picture-in-picture στο Android, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε “pinching gestures” για να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου ή να πατήσετε το κουμπί “X” για να κλείσετε την οθόνη.

Όλες αυτές οι νέες λειτουργίες φαίνεται να έχουν γίνει ευρέως διαθέσιμες ήδη μέσω του Telegram 8.7.0.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS